Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Η Σίφνος και ο Όμιλος Verina στο Condé Nast Traveller

Τατιάνα Ρόκου - 13 Απρίλιος 2016, 15:48

Η Rachel Howard, συγγραφέας του άρθρου και διεθνώς αναγνωρισμένη food editor, και ο David Loftus, βραβευμένος φωτογράφος και υπεύθυνος για τις πανέμορφες φωτογραφίες του άρθρου, ήρθαν στη Σίφνο το περασμένο καλοκαίρι μετά από πρόσκληση του Ομίλου Verina.


Το τεύχος Μαΐου του διεθνώς φημισμένου ταξιδιωτικού περιοδικού “Condé Nast Traveller” (βρετανική έκδοση) παρουσιάζει ένα αφιέρωμα 12 σελίδων στο νησί της Σίφνου με έντονες αναφορές στον ιδιαίτερο γαστριμαργικό χαρακτήρα του νησιού. Με τίτλο “Το πιο νόστιμο ελληνικό νησί”, το άρθρο περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τη Σίφνο και τη ζωή πάνω στο νησί, αποδίδει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα που αποπνέει αλλά και τις γαστριμαργικές απολαύσεις που προσφέρει. Ο ίδιος τίτλος εμφανίζεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Η Rachel Howard, συγγραφέας του άρθρου και διεθνώς αναγνωρισμένη food editor, και ο David Loftus, βραβευμένος φωτογράφος και υπεύθυνος για τις πανέμορφες φωτογραφίες του άρθρου, ήρθαν στη Σίφνο το περασμένο καλοκαίρι μετά από πρόσκληση του Ομίλου Verina. Όπως αναφέρεται και στο αφιέρωμα, η ομάδα Verina συντρόφεψε τη Rachel και τον David στην περιήγησή τους στο νησί αποκαλύπτοντας τα μικρά και μεγάλα μυστικά που κάνουν τη Σίφνο τόσο μοναδική.

Ένα τόσο εκτενές αφιέρωμα στη Σίφνο αποτελεί σημαντική προβολή του νησιού και η ομάδα Verina το θεωρεί μεγάλη επιτυχία, αφού το αρχικό σχέδιο προέβλεπε ένα άρθρο πολύ μικρότερης έκτασης. Το εκτενές αφιέρωμα στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού έχει πολλαπλές κολακευτικές αναφορές στα ξενοδοχεία Verina Suites & Verina Astra και στη Verina Villa.

Η βρετανική έκδοση του “Condé Nast Traveller” έχει περισσότερους από 335.000 αναγνώστες κάθε μήνα, ένα κοινό υψηλού κοινωνικο-οικονομικού προφίλ που αγαπά τα ταξίδια και τις ανέσεις και που αποτελεί το ιδανικό κοινό για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη Σίφνο.

ΣΙΦΝΟΣ-CondenNastTraveller
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top