Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια Τουρισμού3ο Κερκυραϊκό Συμπόσιο για τη Διαχείριση και Προώθηση Τόπων
Συνέδρια

3ο Κερκυραϊκό Συμπόσιο για τη Διαχείριση και Προώθηση Τόπων

Το συμπόσιο αποτελεί μια ευκαιρία για όλους τους φορείς, αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού να αποκτήσουν γνώσεις και επαφές, οι οποίες θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια στη διαμόρφωση μιας καινοτόμας πολιτικής για την ήπια τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Από τη Δευτέρα 18 μέχρι και την Πέμπτη 21 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Corfu Mare θα διεξαχθεί το 3ο Κερκυραϊκό Συμπόσιο για τη Διαχείριση και Προώθηση Τόπων με θέμα “Σκέψεις και Αναστοχασμοί σχετικά με Τόπους”.

Το συμπόσιο αυτό θα συγκεντρώσει ακαδημαϊκούς από όλον τον κόσμο οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις επιστημονικές εργασίες τους, αλλά και επιχειρηματίες της Κέρκυρας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες και τα θέματα που τους απασχολούν. Το αποτέλεσμα, όπως είδαμε και στα προηγούμενα δύο συμπόσια, είναι πολύ γόνιμες συζητήσεις οι οποίες ήδη έχουν οδηγήσει σε επιστημονικές εργασίες με κερκυραϊκό ενδιαφέρον.

Το συμπόσιο αποτελεί μια ευκαιρία για όλους τους φορείς, αλλά και επαγγελματίες του Τουρισμού να αποκτήσουν γνώσεις και επαφές, οι οποίες θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια στη διαμόρφωση μιας καινοτόμας πολιτικής για την ήπια τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου το πρωί από τις 10 μέχρι τις 12, πριν την έναρξη των εργασιών του συμποσίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ενημέρωση στη συνεδριακή αίθουσα του Corfu Mare σχετικά με το φετινό συμπόσιο και τα θέματα που θα συζητηθούν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024