Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Etihad Airways παρουσιάζει την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας της εταιρείας για κινητά
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways παρουσιάζει την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας της εταιρείας για κινητά

Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να βρίσκουν πληροφορίες για αεροδρόμια, σαλόνια αναμονής, προγράμματα πτήσεων, αλλά και το βραβευμένο πρόγραμμα προνομίων της Etihad, καθώς και μία παρουσίαση των πολλαπλών προσφορών του Άμπου Ντάμπι και της Etihad σε προϊόντα και εντός πτήσης υπηρεσίες.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με υπερηφάνεια παρουσιάζει την ελληνική έκδοση της δημοφιλούς ιστοσελίδας της εταιρείας, προσαρμοσμένη για κινητά (m.etihad.com/el/). Οι χρήστες smartphones μπορούν πλέον να διαβάσουν την ιστοσελίδα μέσω των τηλεφώνων τους στα Ελληνικά, Ολλανδικά και Ρωσικά, πέρα από τις ήδη υπάρχουσες γλώσσες: Αγγλικά, Αραβικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Ιαπωνικά.

Η νέα ελληνική έκδοση κάνει την ιστοσελίδα της Etihad πιο εύκολα προσβάσιμη στους Έλληνες χρήστες. Τους επιτρέπει να πραγματοποιούν και να διαχειρίζονται τις πτήσεις τους, να κάνουν check in, και να ελέγχουν την κατάσταση των πτήσεων τους. Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να βρίσκουν πληροφορίες για αεροδρόμια, σαλόνια αναμονής, προγράμματα πτήσεων, αλλά και το βραβευμένο πρόγραμμα προνομίων της Etihad, καθώς και μία παρουσίαση  των πολλαπλών προσφορών του Άμπου Ντάμπι και της Etihad σε προϊόντα και εντός πτήσης υπηρεσίες.

Ο κ. Φίλιππος Φιλίππου, γενικός διευθυντής της Etihad Ελλάδας, δήλωσε: “H νεοσύστατη ελληνική ιστοσελίδα προσαρμοσμένη για κινητά προσφέρει έναν ευκολότερο τρόπο σε όλους τους Έλληνες ταξιδιώτες να επιλέξουν και να διαχειριστούν τα ταξίδια τους. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο με πολλά πλεονεκτήματα για όλους τους Έλληνες ταξιδιώτες. Επιπλέον, ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα στους επισκέπτες μας”.

Η Etihad Airways έχει δεσμευτεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών όσον αφορά την πιο δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά στον κόσμο, τις αερομεταφορές, αλλά και το διαδίκτυο που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές μέσω κινητού τηλεφώνου. Η Etihad πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Άμπου Ντάμπι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024