Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣεμινάριο ζαχαροπλαστικής από SETE Training, Gastronomy Essentials και Ecole Ritz Escoffier Paris
Σεμινάρια

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής από SETE Training, Gastronomy Essentials και Ecole Ritz Escoffier Paris

Το SETE Training και η Gastronomy Essentials υλοποιούν ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, σε συνεργασία με την Ecole Ritz Escoffier Paris.

Λίγες μέρες πριν την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Ritz Paris και της παγκοσμίου φήμης σχολή “Ecole Ritz Escofier”, ο Pastry Chef, Christophe Messina, επισκέπτεται την Αθήνα, στις 10 και 11 Μαΐου 2016 για ένα διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, το οποίο σηματοδοτεί την επανεμφάνιση της σχολής στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Υπό τον συντονισμό της Gastronomy Essentials και σε συνεργασία με το SETE Training, το σεμινάριο έχει σκοπό να συνδέσει την παράδοση με το σήμερα. Στις δύο ημέρες, θα παρουσιαστούν κλασικές συνταγές ζαχαροπλαστικής, του μεγάλου Γάλλου αρχιμάγειρα, Auguste Escoffier, που έμειναν χαραγμένες, στην παγκόσμια γαστρονομική ιστορία καθώς επίσης και συνταγές, με όλες τις σύγχρονες τεχνικές “υψηλής” ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως.

Οι συμμετέχοντες, πέρα από τη μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτούν από την καλύτερη σχολή ζαχαροπλαστικής, θα παραλάβουν πιστοποιητικό από την Ritz – Escofier, μαζί με εγχειρίδιο σημειώσεων του διήμερου σεμιναρίου.

Θα υπάρχει γευστική δοκιμή σε όλες τις συνταγές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024