Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Yachting

Το Ναύπλιο υποδέχεται το 3ο Mediterranean Yacht Show

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Απρίλιος 2016, 15:31

Στο πλαίσιο του 3ου Mediterranean Yacht Show το λιμάνι της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας θα γεμίσει από πολυτελή επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, ενώ η πόλη θα αποτελέσει πόλο έλξης για σημαντικούς εκπροσώπους και παράγοντες του yachting διεθνώς.


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ναύπλιο υποδέχεται την ετήσια έκθεση Mediterranean Yacht Show, που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου το Ναύπλιο έρχεται στο προσκήνιο συγκεντρώνοντας τα βλέμματα παγκοσμίως. Στο πλαίσιο του 3ου Mediterranean Yacht Show το λιμάνι της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας θα γεμίσει από πολυτελή επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, ενώ η πόλη θα αποτελέσει πόλο έλξης για σημαντικούς εκπροσώπους και παράγοντες του yachting διεθνώς.

Το πλήθος των συμμετοχών, οι οποίες φέτος είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά, αλλά και το ενδιαφέρον του ξένου Τύπου και των brokers που εξακολουθεί να είναι υψηλό επισφραγίζουν την επιτυχία της έκθεσης, επισημαίνοντας παράλληλα τη σημασία της για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού σε διεθνές επίπεδο.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό yachting και να αναδεικνύει τη σημασία του για την ανάπτυξη της χώρας και ιδιαίτερα της περιφέρειας, σε μια κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο.“Ο τουρισμός παραμένει σημαντικός πυλώνας της ελληνικής Οικονομίας, με τους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού, πόσο μάλλον του yachting, να δείχνουν τον δρόμο για την ανάπτυξη. Χιλιάδες θέσεις εργασίας δημιουργούνται κάθε χρόνο σε έναν κλάδο της οικονομίας που αφενός προσελκύει την ελίτ των διεθνών επισκεπτών στην Ελλάδα, αφετέρου συμβάλλει ουσιαστικά στη θετική προβολή της χώρας στο εξωτερικό. Η αρχή έχει γίνει, το μέλλον προμηνύεται ευοίωνο και εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον συγκεκριμένο θεσμό για την προσέλκυση ολοένα και περισσότερων επισκεπτών του ανάλογου βεληνεκούς”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κ. Ιωάννης Κουρούνης.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top