Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Amadeus Hellas χορηγός της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. για το 2016
Αερομεταφορές

Η Amadeus Hellas χορηγός της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. για το 2016

Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. έγινε ενημέρωση για το επικείμενο νέο πρόγραμμα της ΙΑΤΑ, New Generation ISS, το οποίο συνδέεται με τα οικονομικά κριτήρια, συχνότητα πληρωμών, θέσπιση ορίων και νέων τρόπων accreditation.

Στις 21 Απριλίου 2016 έγινε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. στο ξενοδοχείο Electra Palace με την κα Εύα Καραμάνου, γενική διευθύντρια της Amadeus Hellas, να κηρύσσει την έναρξή της.

Η κα Καραμάνου ανακοίνωσε την απόφαση της Amadeus Hellas να είναι χορηγός του συνδέσμου για το 2016 και παρουσίασε τα νέα προϊόντα της εταιρείας της, τονίζοντας παράλληλα την σημασία της ελληνικής αγοράς και του κλάδου των γραφείων ταξιδιών στην αεροπορική μεταφορά.

Η Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. ευχαρίστησε την Amadeus για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία με την αγορά των ΙΑΤΑ τουριστικών γραφείων. O πρόεδρος της ΠΕΤΑΓΑ κ. Γιώργος Μαρούτσος τόνισε την αναγκαιότητα στενών σχέσεων τουριστικών γραφείων και GDS στην παρούσα συγκυρία, στην οποία μεταβάλλεται ο τρόπος διανομής της αεροπορικής μεταφοράς.

Στη διάρκεια της συνέλευσης, έγινε παρουσίαση όλων των δραστηριοτήτων της Ένωσης και των θεμάτων που την απασχόλησαν το 2015 όπως capital controls, συχνότητα πληρωμών, σχέσεις με τις αεροπορικές εταιρείες, καθώς και αναφορά στην συγχαρητήριο επιστολή της ΙΑΤΑ για την στάση των ελληνικών γραφείων κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Κυρίως όμως έγινε ενημέρωση για το επικείμενο νέο πρόγραμμα της ΙΑΤΑ, New Generation ISS το οποίο συνδέεται με τα οικονομικά κριτήρια, συχνότητα πληρωμών, θέσπιση ορίων και νέων τρόπων accreditation.

Η Γενική Συνέλευση “έκλεισε” με παρουσίαση των αποτελεσμάτων ισολογισμού 2015 και προϋπολογισμού 2016 που εγκρίθηκαν παμψηφεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024