Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Airbus παραδίδει το πρώτο αεροσκάφος κατασκευασμένο στις ΗΠΑ
Αερομεταφορές

Η Airbus παραδίδει το πρώτο αεροσκάφος κατασκευασμένο στις ΗΠΑ

Εκτός από το αεροσκάφος που πρόσφατα παραδόθηκε, υπάρχουν προς το παρόν άλλα εννιά Α320 που κατασκευάζονται σε αυτές τις εγκαταστάσεις και ανήκουν όλα στην ίδια «οικογένεια». Η Airbus αναμένει να παραδίδει 4 αεροσκάφη ανά μήνα από αυτή την εγκατάσταση μέχρι το τέλος του 2017.

Η πρώτη παράδοση του αεροσκάφους από την Airbus στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε στα μέσα Απριλίου στην Αλαμπάμα. Όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας από την Αμερική μαζεύτηκαν για να παρουσιάσουν στην JetBlue το πρώτο ολοκληρωμένο αεροσκάφος, Airbus A321. Εκεί βρίσκονταν στελέχη της Airbus, αξιωματούχοι της περιοχής, ανώτερα στελέχη της JetBlue, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Robin Hayes.
 
Είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ και συμμετέχω στην πρώτη παράδοση” είπε ο Robin Hayes. “Η κατασκευή του Α321 ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα. Είναι μια απόδειξη του πόσο καλά εκτελέστηκε αυτό το σχέδιο και του πόσο ισχυρή είναι η ομαδική δουλειά που έχει γίνει εδώ στην Airbus των ΗΠΑ. Η Airbus στις ΗΠΑ συγκέντρωσε τα καλύτερα στοιχεία από τις υπόλοιπες γραμμές κατασκευής σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτό δείχνει πώς συνεργάζονται οι άνθρωποι της Airbus με τους εταίρους μας με μοναδικό σκοπό να παρέχουν εξαιρετική ποιότητα αεροσκαφών στους πελάτες μας.
 
Η Airbus ανακοίνωσε τη δημιουργία εγκαταστάσεων στην Αλαμπάμα το 2012 που στοίχησε 600 εκ. δολλάρια. Η τελετή εγκαινίων έγινε το Σεπτέμβριο του 2015. Το αεροσκάφος A321, που παραδόθηκε στη JetBlue, πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του πτήση στις 21 Μαρτίου 2016.
 
Εκτός από το αεροσκάφος που πρόσφατα παραδόθηκε, υπάρχουν προς το παρόν άλλα εννιά Α320 που κατασκευάζονται σε αυτές τις εγκαταστάσεις και ανήκουν όλα στην ίδια «οικογένεια». Η Airbus αναμένει να παραδίδει 4 αεροσκάφη ανά μήνα από αυτή την εγκατάσταση μέχρι το τέλος του 2017. Οι αρχικές παραδόσεις θα είναι όλα τα αεροσκάφη τύπου Α320. 
 
Το συγκεκριμένο έργο έχει βοηθήσει στην οικονομία της περιοχής, ενώ το 87% από τους καινούργιους υπαλλήλους της Airbus είναι από την περιοχή του Gulf Coast και περίπου το 1/3 είναι βετεράνοι του στρατού των ΗΠΑ. 
 
Οι εργασίες για τα αεροσκάφη της Airbus γίνονται πλέον 24 ώρες το 24ωρο στις εγκαταστάσεις του Μομπάιλ στην Αλαμπάμα, του Αμβούργου στη Γερμανία, της Τουλούζης στη Γαλλία και της Τιεντζίν στην Κίνα.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024