Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤαξίδι εξοικείωσης Ούγγρων tour operators στο Λουτράκι
Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου

Ταξίδι εξοικείωσης Ούγγρων tour operators στο Λουτράκι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το fam trip των Ούγγρων tour operators με τη συμμετοχή του γραφείου ΕΟΤ της Αυστρίας & της Aegean Airlines.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του fam trip για (12) εκπροσώπους των μεγαλύτερων tour operators της Ουγγαρίας από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου
 
Η επαφή με τους Ούγγρους tour operators πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ferien Messe 2016, τον περασμένο Ιανουάριο στη Βιέννη. Το fam trip αποτέλεσε πρωτοβουλία του γραφείου του ΕΟΤ της Αυστρίας, το οποίο συμμετείχε δια του εκπροσώπου του, κ. Ιωάνη Ραφαλιά, διευθυντή Marketing του EOT Βιέννης. Το fam trip υποστήριξε και η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και ειδικά το παράρτημα της Aegean στην Ουγγαρία καθώς η Manager, κα Andrea Bouzas, παρέστη προσωπικά στο ταξίδι.


 

To fam trip διήρκησε 5 ημέρες, από 20 έως 24/04 και στη διάρκειά του οι Ούγγροι tour operators επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος του προορισμού, πληθώρα ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και μονάδων που μπορούν να υποστηρίξουν θεματικές μορφές τουρισμού. Οι Ούγγροι tour operators εξέφρασαν την επιθυμία τους για έναρξη συνεργασίας με το Λουτράκι καθώς ο προορισμός πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στα τουριστικά πακέτα τους. Να σημειωθεί ότι το Λουτράκι είναι ο 1ος προορισμός που επισκέφθηκαν στην Πελοπόννησο και η σύνδεση της Βουδαπέστης με την Αθήνα – τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα – αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Λουτράκι.
 
Το fam trip των Ούγγρων tour operators υποστήριξαν ενεργά ο Δήμος Λουτρακίου καθώς και πληθώρα τουριστικών επιχειρήσεων, μελών του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO). Η διαμονή των συμμετεχόντων ήταν μια δωρεάν παροχή του ξενοδοχείου Pappas Hotel με πρωτοβουλία του προέδρου Ξενοδόχων Κορινθίας & αντιπροέδρου του LTO, κ. Δημήτριου Παππά. Επιπλέον, το Pappas Hotel πρόσφερε δωρεάν γεύματα για τους συμμετέχοντες. Το Club Hotel Casino Loutraki πρόσφερε δωρεάν δείπνο στους συμμετέχοντες, οι καφετέριες Café Coralle & IL Tramonto πρόσφεραν δωρεάν καφέ, χυμούς & αναψυκτικά στους συμμετέχοντες, ενώ το Οινοποιείο Λαυκιώτη προσέφερε δωρεάν γευσιγνωσία οίνων και finger food στους συμμετέχοντες, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Νεμέα. Η διαμεσολάβηση για παροχή δωρεάν εμπειριών οινογνωσίας στους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοπαραγωγών Νεμέας, κ. Βλάχου, σε συνέχεια της οριστικοποίησης της συνεργασίας LTO & Οινοπαραγωγών Νεμέας. Τέλος, τα εστιατόρια του Λουτρακίου «Ριγάνι» και «Μαϊστράλι» και το εστιατόριο «Πλαζ Λίντο» στη λιμνοθάλασσα Ηραίου προσέφεραν γεύματα σε εκπτωτικές τιμές.


 

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ευχαριστεί το Δήμο, τα μέλη του LTO και τους συνεργάτες για την άψογη συνεργασία και την επιτυχή διοργάνωση του fam trip και ευελπιστεί και αυτή η ενέργεια να αποδώσει τα μέγιστα στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου και ολόκληρου του Δήμου.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024