Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠνοή ανανέωσης στις πωλήσεις του Radisson Blu Park Hotel Athens
Ξενοδοχεία

Πνοή ανανέωσης στις πωλήσεις του Radisson Blu Park Hotel Athens

Το Radisson Blu Park Hotel Athens συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του, αναζητώντας νέα στελέχη και συνεργάτες, οι οποίοι με την εμπειρία και το ταλέντο τους θα συνδράμουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του.

Το Radisson Blu Park Hotel Athens προχώρησε στην αναδιοργάνωση του τμήματος πωλήσεων με την ανάληψη της διεύθυνσης από τον Νίκο Μπαρούτη (Director of Sales and Marketing) και την ένταξη του κυρίου Απόστολου Παπατζίκου ως Corporate Sales Manager. Η Βάλια Μπούρμπη (Meetings & Events Sales Manager) συνεχίζει ως υπεύθυνη πωλήσεων εκδηλώσεων και συνεδρίων.
 
Την έμπειρη ομάδα του τμήματος πωλήσεων πλαισιώνει ο Κυριάκος Ζωντανός, διευθυντής Πωλήσεων του TRU Catering Experience. Η ανανεωμένη υπηρεσία εξωτερικών εκδηλώσεων, TRU Catering, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις με την ποιότητα της Radisson Blu Park Hotel Athens.
 
Παράλληλα ανακοινώνει και την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία SWOT | Simple Way Of Tourism, η οποία θα εκπροσωπεί σε συνεργασία με τα στελέχη του ξενοδοχείου το Radisson Blu Park Hotel Athens στην εταιρική αγορά.
 
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, αναζητώντας νέα στελέχη και συνεργάτες, οι οποίοι με την εμπειρία και το ταλέντο τους θα συνδράμουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της. Το Radisson Blu Park Hotel Athens καλωσορίζει τα νέα στελέχη και τους νέους συνεργάτες στην οικογένεια του και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι με την ομαδική δουλειά και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του ξενοδοχείου, θα προσφέρει στους πελάτες υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024