Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΒασισμένος σε έργο τέχνης ο νέος χάρτης των Μετεώρων
Προώθηση προορισμού

Βασισμένος σε έργο τέχνης ο νέος χάρτης των Μετεώρων

Ο χάρτης της Meteora Thrones – Travel & Tourism Center βασισμένος σε πίνακα που φιλοτέχνησε ο τοπικός καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αδάμος αποτελεί πιστή πανοραμική απεικόνιση του συμπλέγματος των Μετεώρων, της Καλαμπάκας και του Καστρακίου.

Η Meteora Thrones – Travel & Tourism Center ανακοινώνει πως ο νέος ολοκαίνουριος χάρτης των Μετεώρων είναι έτοιμος και ήδη διανέμεται δωρεάν σε όλα τα σημεία της περιοχής.
 
Ο χάρτης βασισμένος σε πίνακα που φιλοτέχνησε ο τοπικός καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αδάμος αποτελεί πιστή πανοραμική απεικόνιση του συμπλέγματος των Μετεώρων, της Καλαμπάκας και του Καστρακίου δίνοντας στον επισκέπτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και καθοδήγηση που χρειάζεται και παράλληλα μία γεύση από το μεγαλείο του μοναδικού φαινομένου των Μετεώρων που πρόκειται να συναντήσει.
 
Επίσης υπάρχουν καταχωρήσεις όλων των τοπικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα ειδών λαϊκής τέχνης κτλ. αποτελώντας μια επιπλέον κίνηση ανάδειξης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και ταυτόχρονα λειτουργώντας και ως ένας πλήρης οδηγός της Καλαμπάκας και του Καστρακίου. Προσπάθεια της Meteora Thrones – Travel & Tourism Center είναι να κάνει τον τουρίστα πελάτη κάθε τοπικής επιχείρησης.
 
Κάθε νέα έκδοση (σε διάστημα περίπου 2 μηνών) θα παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένη και εμπλουτισμένη με χρήσιμο υλικό ώστε να αποκτήσει ο επισκέπτης ένα χρήσιμο εργαλείο κατά την διάρκεια της παραμονής του αλλά και ένα καλαίσθητο αναμνηστικό που θα ταξιδέψει μαζί του και θα διαδώσει την μοναδικότητα της περιοχής παγκοσμίως.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024