Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία του American College of Thessaloniki με τα Anatolia Hotels
Τουριστική εκπαίδευση

Συνεργασία του American College of Thessaloniki με τα Anatolia Hotels

Θα δίνεται η δυνατότητα εκπόνησης της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών του μεταπτυχιακού προγράμματος 'Master in Hospitality & Tourism Management' του κολλεγίου, στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής που ανήκουν στον όμιλο Anatolia Hotels.

Το American College of Thessaloniki (ACT), Anatolia School of Business και το Anatolia Hotels Thessaloniki, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με κύριο στόχο την ενίσχυση της εκπαίδευσης και την προώθηση των φοιτητών του κολλεγίου στην αγορά εργασίας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο μερών, αξιοποιώντας την πλούσια ακαδημαϊκή γνώση που προσφέρει το Αmerican College of Thessaloniki και την εμπειρία των στελεχών του Anatolia Hotels Thessaloniki, θα δίνεται η δυνατότητα εκπόνησης της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών του μεταπτυχιακού προγράμματος “Master in Hospitality & Tourism Management” του κολλεγίου, στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής που ανήκουν στον όμιλο Anatolia Hotels.

Tαυτόχρονα, οι φοιτητές θα μπορούν να παρακολουθούν σεμινάρια και διαλέξεις που θα πραγματοποιούνται από τα στελέχη του ξενοδοχείου, καθώς και να επισκέπτονται τους χώρους (site visits / hands-on experience), με σκοπό την ορθότερη και ευκολότερη ένταξή τους στον τουριστικό κλάδο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024