Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήThe Grove Seaside Hotel: Πλήρως ανακαινισμένο υποδέχεται Γερμανούς και Γάλλους τουρίστες
Ξενοδοχεία

The Grove Seaside Hotel: Πλήρως ανακαινισμένο υποδέχεται Γερμανούς και Γάλλους τουρίστες

Μια νέα επένδυση στο νομό Αργολίδας έρχεται να ενισχύσει και να αναβαθμίσει από την φετινή σεζόν την τουριστική αγορά της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου. Πρόκειται για το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel, πάνω στην παραλία του Δρεπάνου, μόλις 10 χλμ. από την πόλη του Ναυπλίου.

Με ανακαίνιση που έφτασε τα 1,5 εκατ. ευρώ υποδέχεται την καλοκαιρινή περίοδο του 2016 το ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel, πάνω στην παραλία του Δρεπάνου, μόλις 10 χλμ. από την πόλη του Ναυπλίου. Η εν λόγω επένδυση προήλθε από ίδια κεφάλαια και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των δωματίων (τόσο σε έπιπλα όσο και σε εξοπλισμό), τους κοινόχρηστους χώρους, δωμάτια για ΑΜΕΑ και πλήρη ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό της κουζίνας. Το The Grove Seaside Hotel είναι μια από τις μεγαλύτερες μονάδες της περιοχής με πλήρεις παροχές 4* και δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλων γκρουπ.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ιδιοκτήτριας εταιρείας Κορωνίς ΑΕ κ. Άλκη Παναγόπουλο, περίπου το 60% των πελατών του ξενοδοχείου είναι από Γερμανούς και Γάλλους Tour Operators, με κύριο τον FTI, και το 40% από Έλληνες και ηλεκτρονικές κρατήσεις. Ηδη τα πρώτα γκρουπς βρίσκονται στο ξενοδοχείο, ενώ οι λιγοστοί ακόμα έλληνες είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Επειδή το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, αποτελεί αγαπημένο προορισμό Ελλήνων μια αγορά που η ηγεσία του θέλει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο.

Το The Grove Seaside Hotel είναι μια μονάδα 4*, δυναμικότητας 140 δωματίων, όλων με θέα στη θάλασσα. Περιβάλλεται από κήπους 12 στρεμμάτων από πορτοκαλιές και διαθέτει εστιατόριο 250 ατόμων, εξωτερικό εστιατόριο, πισίνα 200 τ.μ. με ξαπλώστρες και pool bar, parking, γήπεδο τένις, οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, παιδική χαρά, παιδική πισίνα, γήπεδο βόλεϊ, εξωτερικό σκάκι, ποδήλατα προς ενοικίαση, play room.

Η ευρύτερη περιοχή συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τουριστών της κεντρικής Ευρώπης από αγορές όπως η γερμανική, η γαλλική και η ιταλική. Το Δρέπανο βρίσκεται στο κέντρο των περισσοτέρων αξιοθέατων της Αργολίδας, καθώς απέχει 27 χλμ. από τις Μυκήνες, 26 χλμ. από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 47 χλμ. από τα περίφημα οινοποιεία της Νεμέας και 68 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και τις αντικρινές Σπέτσες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024