Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡόδος: Συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που επικρατεί στον τομέα των κρατήσεων
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ρόδος: Συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που επικρατεί στον τομέα των κρατήσεων

Η επόμενη συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου θα αφορά στα νέα φορολογικά μέτρα και τις επιπτώσεις που θα έχουν στον τουρισμό, καθώς και ενημέρωση σχετικά με τα νεότερα της εργατικής νομοθεσίας.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε την 1η καλοκαιρινή συνάντησή του στο ξενοδοχείο Semiramis, στην πόλη της Ρόδου την Πέμπτη 19 Μαΐου.

Αρχικά έγινε ενημέρωση από τον αντιπρόεδρο, κ. Μουστακάκη, αναφορικά με τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων. Κατόπιν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Ματσίγκος αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία του πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια o κ. Ματσίγκος έκανε σύντομη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των κρατήσεων και το κλίμα που επικρατεί στις τουριστικές αγορές, εξέφρασε δε την ανησυχία του για τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που επικρατεί στον τομέα των κρατήσεων, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. “Η σεζόν διαφαίνεται δύσκολη και απρόβλεπτη και θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας”.

Τέλος, έγινε ανοικτή συζήτηση αναφορικά με τις συναντήσεις του Συλλόγου για την καλοκαιρινή περίοδο και προγραμματισμός για τα επόμενα επιμορφωτικά σεμινάρια που θα διοργανωθούν.

Η επόμενη συνάντηση του Συλλόγου, η ημερομηνία της οποίας θα επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες, θα αφορά στα νέα φορολογικά μέτρα και τις επιπτώσεις που θα έχουν στον τουρισμό, καθώς και ενημέρωση σχετικά με τα νεότερα της εργατικής νομοθεσίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024