Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Airbus παρουσιάζει το ACJ350 XWB με EasyFit εξοπλισμό
Αερομεταφορές

Η Airbus παρουσιάζει το ACJ350 XWB με EasyFit εξοπλισμό

Η Airbus έχει επέλεξε να προεξοπλίσει την από ανθρακόνημα άτρακτο του ACJ350 με εκατοντάδες σημεία σύνδεσης, απλοποιώντας σημαντικά τη δυνατότητα εξοπλισμού της καμπίνας. Έχει επίσης συνεργαστεί εκτενώς με πολλές εταιρίες εξοπλισμού θάλαμου, για να εξασφαλίσει όμορφο και άνετο αποτέλεσμα για τους πελάτες.

Η Airbus παρουσιάζει την έκδοση του αεροσκάφους A350 XWB σε νέο εταιρικό –τζετ με EasyFit διαμόρφωση, και έτσι, επεκτείνει την εταιρική οικογένεια της στα τζετ με ένα αεροσκάφος που προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα, ικανότητες και άνεση.

Το επονομαζόμενο ACJ350 XWB, διαθέτει 270 m2 / 2910 ft2 χώρου καμπίνας στην έκδοση -900. Με την  μακράς ακτίνας  εκδοχή του αεροσκάφους, μπορεί να πετάξει 25 επιβάτες μέχρι 10.800 nm / 20.000 χλμ.ή αντίστοιχα 22 ώρες, καθιστώντας το πλέον πιο σύγχρονο και  ιδανικό εταιρικό τζετ της εποχής.

Το XWB σημαίνει “Xtra Wide Body”, επιτρέποντας το ACJ350 να δίνει Xtra άνεση, Xtra πρωτοποριακή τεχνολογία, Xtra αποτελεσματικότητα και Χtra εύκολια στον εξοπλισμό.

Τα ευρείας ατράκτου, όπως το ACJ350, προσφέρουν το ισοδύναμο τετραγωνικών όπως ο χώρος ενός σπιτιού. Το να δημιουργηθούν καμπίνες που ανταποκρίνονται στις πιστοποιήσεις είναι πρόκληση, ειδικά όταν είναι να εγκατασταθούν μέσα σε μια άτρακτο από νέα υλικά όπως το ανθρακόνημα.

Η Airbus έχει επέλεξε να προεξοπλίσει την από ανθρακόνημα άτρακτο του ACJ350 με εκατοντάδες σημεία σύνδεσης, απλοποιώντας σημαντικά τη δυνατότητα εξοπλισμού της καμπίνας. Έχει επίσης συνεργαστεί εκτενώς με πολλές εταιρίες εξοπλισμού θάλαμου, για να εξασφαλίσει όμορφο και άνετο αποτέλεσμα για τους πελάτες.

“Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα της Airbus είναι να προσφέρει στους πελάτες της τις πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά αεροσκάφη στον κόσμο, και το ACJ350 με EasyFit επεκτείνει την προσφορά εταιρικά  τζετ , δίνοντας στους πελάτες ένα νέο τρόπο να ‘ταξιδεύουν’ την επιχείρησή τους στον κόσμο”, λέει ο Airbus Chief Operating Officer, John Leahy. “Οι πελάτες μας θέλουν τα καλύτερα και πιο σύγχρονα αεροσκάφη που υπάρχουν και το ACJ350, είναι ακριβώς αυτό”, προσθέτει.

Οι παραδόσεις του Airbus A350-900 ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2014. Μαζί με την έκδοση A350-1000, που βρίσκεται επί του παρόντος σε παραγωγή και πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία το 2017, η “οικογένεια” αυτής της κατηγορίας έχει ήδη κερδίσει περίπου 800 παραγγελίες από περισσότερους από 40 πελάτες.

Όπως όλα τα αεροσκάφη της Airbus, το ACJ350 προσωποποιεί τα χαρακτηριστικά που πολλά αεροσκάφη στερούνται ή που κοστίζουν έξτρα, όπως είναι η ενισχυμένη προστασία του fly-by-wire ελέγχου, ο χρόνος και το κόστος εξοικονόμησης κεντρικής συντήρησης και εκτεταμένη χρήση του βάρους και των υλικών συντήρησης εξοικονόμησης.

Επιπλέον, το ACJ350 XWB είναι εξοπλισμένο με νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα σύστημα πλοήγησης αεροδρομίου (Oans), όπως ένα GPS στο αυτοκίνητο, καθώς και ένα σύστημα πρόληψης υπέρβασης διαδρόμου (ROPS), ένα εργαλείο για τους πιλότους που βοηθά στην πρόληψη εκτροπών από το διάδρομο, ειδικά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Περισσότερα από 180 εταιρικά jet της Airbus βρίσκονται σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο, και πετούν σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων της Ανταρκτικής, τονίζοντας την διαδεδομένη φύση και ευελιξία τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024