Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤο Electrolux Professional Cooking Tour στο Γαλαξίδι
Εξοπλισμός

Το Electrolux Professional Cooking Tour στο Γαλαξίδι

Η Electrolux Professional, στα πλαίσια του προγράμματός της Cooking Tour / Εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης της τουριστικής βιομηχανίας, φιλοξενίας και εστίασης, ήταν ο βασικός υποστηρικτής και χορηγός στην εκδήλωση '3η Ρουμελιώτικη Κουζίνα', στο Γαλαξίδι.

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση “3η Ρουμελιώτικη Κουζίνα” στο Γαλαξίδι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Και ως γιορτή, και ως εμπορική συγκέντρωση, και ως τουριστικό – μαγειρικό γεγονός, με πολλές ενεργές συμμετοχές προσωπικοτήτων, ξενοδόχων, καταστηματαρχών, φορέων τοπικών αρχών, αλλά και απλό κόσμο, που έτυχε να επισκεφτούν το Γαλαξίδι, την Κυριακή 15 Μαΐου.

Η Electrolux Professional, στα πλαίσια του προγράμματός της Cooking Tour / Εταιρικό πρόγραμμα υποστήριξης της τουριστικής βιομηχανίας, φιλοξενίας και εστίασης, ήταν ο βασικός υποστηρικτής και χορηγός για την πραγματοποίηση του 3ου γαστρονομικού αυτού γεγονότος, γιορτής της ρουμελιώτικης κουζίνας. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό το γεγονός θα καθιερωθεί με την σύμπραξη και υποστήριξη της εταιρείας ως θεσμικό / τοπικό γεγονός.

“Νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια που μέσα από την κορυφαία τεχνογνωσία, τεχνολογία αιχμής και μοναδική ποιότητα που έχουμε παγκοσμίως, παρέχουμε ωφέλειες στην καθημερινή δουλειά των εργαζομένων στην τουριστική βιομηχανία διαμέσου αυτών των ζωντανών εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές της τοπικής σχολής και τους επιχειρηματίες κάνοντας την εργασία τους πιο αποδοτική, πιο οικονομική, πιο ασφαλή, όπως κανείς άλλος δεν μπορεί”, ανέφερε ο κ. Γιώργος Σχοινάς, Product Manager της Electrolux Professional σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επόμενος σταθμός είναι, πριν τις θερινές διακοπές, η Μύκονος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024