Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή'We do local' για τα CHC Athina Palace και Sea Side Resort & Spa
Ξενοδοχεία

'We do local' για τα CHC Athina Palace και Sea Side Resort & Spa

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση τη φιλοσοφία του "We do local" πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για τη στήριξη και προβολή του τόπου τους.

Σε εκδήλωση με την παρουσία κορυφαίων στελεχών του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπων φορέων και αρχών της Κρήτης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής του πρότυπου πιστοποίησης τουριστικών μονάδων We do local στα πολυτελή ξενοδοχεία CHC Athina Palace Resort & Spa και Sea Side Resort & Spa.

Στους χώρους του CHC Athina Palace Resort & Spa οι καλεσμένοι απόλαυσαν την φιλοξενία των οικοδεσποτών και διαπίστωσαν από κοντά τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρονται στους επισκέπτες. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting SA κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες προδιαγραφές της πιστοποίησης, τη γενικότερη φιλοσοφία των δυο ξενοδοχείων που έχει ως στόχο να στηρίξει την τοπική οικονομία, τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν οι οικογένειες Επανωμεριτάκη και Ορφανάκη – ιδιοκτήτες των δυο ξενοδοχείων – ενώ ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες των εταιρειών, που συνέβαλλαν για το άριστο αυτό αποτέλεσμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία ΑΕ “We do local” κ. Ανδρέας Μεταξάς από την πλευρά του, ανέπτυξε τη φιλοσοφία, το όραμα, τους σκοπούς και τους στόχους του “We do local”, ενώ έκανε και μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό ίδρυσης του φορέα, που άλλαξε τα δεδομένα του τουρισμού στον τόπο. Αναφέρθηκε επίσης στα οφέλη που έχει η πιστοποίηση για τις επιχειρήσεις που την λαμβάνουν και στο πόσο βελτιώνονται οι διαδικασίες, η εικόνα και οι ευκαιρίες προώθησης και προβολής των πιστοποιημένων αυτών επιχειρήσεων.
 
Το “We do local” είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από δεκατέσσερις σημαντικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Κρήτης, οι οποίοι σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce στόχο έχουν την επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση τη φιλοσοφία του “We do local” πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για τη στήριξη και προβολή του τόπου τους. Με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύονται και προωθούνται για τις υπηρεσίες τους μέσω ενός ενιαίου σήματος, του “We do local”, αποκτώντας ένα ακόμα μετρήσιμο εργαλείο προώθησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024