Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAccor-Χανδρής: Δεν οριστικοποιήθηκε η συνεργασία τους

Accor-Χανδρής: Δεν οριστικοποιήθηκε η συνεργασία τους

Δεν οριστικοποιήθηκε τελικά η επικείμενη συνεργασία μεταξύ της γαλλικής αλυσίδας ξενοδοχείων Accor και της ελληνικής ‘Χανδρής’, που όπως αναμενόταν θα ξεκινούσε με την υπογραφή της τελικής συμφωνίας στις 4 Δεκεμβρίου. […]

Δεν οριστικοποιήθηκε τελικά η επικείμενη συνεργασία μεταξύ της γαλλικής αλυσίδας ξενοδοχείων Accor<.> και της ελληνικής 'Χανδρής<.>', που όπως<...> αναμενόταν θα ξεκινούσε με την υπογραφή της τελικής συμφωνίας στις 4 Δεκεμβρίου. Έτσι λοιπόν, οι δύο αλυσίδες θα συνεχίσουν την πορεία τους ξεχωριστά.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές δεν υπήρξε σύγκλιση σε διάφορα σημεία που είχαν μείνει ανοικτά προς εξέταση κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου των ομιλιών στις αρχές του καλοκαιριού. Οι διαφορές είναι σε επενδυτικό επίπεδο και δεν αφορούν την κοινή λειτουργία των ξενοδοχείων των δύο αλυσίδων (Sofitel<.> Athens Airport και Metropolitan<.> Hotel).

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, οι επενδυτές και από τις δύο πλευρές αναθεώρησαν τα επενδυτικά τους σχέδια, και αποφάσισαν ότι αυτή τη στιγμή η κίνηση της συνένωσης δεν είναι η καλύτερη λύση. Παρόλα αυτά η επίδραση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν ήταν καθοριστική, και η διάλυση προήλθε από προϋπάρχοντα θέματα που στην λεπτομερή ανάλυση που έγινε μετά την πρώτη συμφωνία θεωρήθηκαν εμπόδια για την πραγματοποίηση της συνένωσης.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες η Accor συνεχίζει να έχει επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Η αλυσίδα έχει 3.700 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και όπως φαίνεται η 11η Σεπτεμβρίου έχει επιδράσει στα στρατηγικά σχέδια της εταιρίας ακόμα και μακροχρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024