Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα συνεργασία για τη SWOT στην Πάρο
Ξενοδοχεία

Νέα συνεργασία για τη SWOT στην Πάρο

Η συνεργασία μεταξύ SWOT και Acqua Marina Resort προβλέπει την Oργάνωση και Aνάπτυξη Πωλήσεων στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία Οργάνωσης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Acqua Marina Resort της Πάρου.

Η συνεργασία προβλέπει την Oργάνωση και Aνάπτυξη Πωλήσεων στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Στην περιοχή της Νέας Χρυσής Ακτής, χτισμένο πάνω σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα Acqua Μarina Resort. Το ξενδοχοείο είναι πλήρως ανακαινισμένο, με 29 ευρύχωρα δωμάτια σουίτες.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Acqua Μarina Resort είναι ότι βρίσκεται πάνω στην ιδανικότερη παραλία του νησιού για windsurfing, η οποία συγκαταλέγεται σε μια από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο για το συγκεκριμένο άθλημα. Στο ξενοδοχείο από το 2014 λειτουργεί το Goya Windsurfing Center με έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο εκπαιδευτές παγκοσμίου επιπέδου, ενώ παρέχει τα τελευταία μοντέλα εξοπλισμού windsurf, αποκλειστικά από την Goya.  

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται, τέλος, σε πολύ κοντινή απόσταση (5 λεπτά οδικώς) από γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς, όπως είναι το Πίσω Λιβάδι, ο Δρυός και οι πανέμορφες ορεινές Λεύκες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024