Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο Ελληνο- Αιγυπτιακό Φόρουμ η FEDHATTA και τα τουριστικά γραφεία
Τουριστικά γραφεία

Στο Ελληνο- Αιγυπτιακό Φόρουμ η FEDHATTA και τα τουριστικά γραφεία

Ο πρόεδρος της FEDHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε στους Αιγύπτιους συμμετέχοντες το πρόγραμμα 'Δώδεκα', το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, δραστηριότητες κ.λπ., προτρέποντάς τους να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.

Στο Ελληνο-Αιγυπτιακό Φόρουμ για τον Τουρισμό και την προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και συνεργειών στον κλάδο του τουρισμού συμμετείχε η Ομοσπονδία FEDHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) μέσω του προέδρου της κ. Λύσανδρου Τσιλίδη, καθώς και εκπρόσωπων τουριστικών γραφείων, αλλά και εν γένει της “οικογένειας” του ελληνικού τουρισμού.

Το φόρουμ έλαβε χώρα τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο Κάιρο, με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων και Αιγύπτιων επιχειρηματιών του Τουρισμού, καθώς και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, υπό την αναπλ. υπουργό κα Έλενα Κουντουρά και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.

Στο πλαίσιο του φόρουμ πραγματοποιήθηκαν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων ελληνικών και των αιγυπτιακών τουριστικών γραφείων, στις οποίες εκφράστηκε το έντονο ενδιαφέρον για την επίτευξη άμεσων συνεργασιών.

Επιπλέον, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε, ενθουσιάζοντας τους Αιγύπτιους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα “Δώδεκα”, το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, δραστηριότητες κ.λπ., προτρέποντάς τους να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024