Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο Αktina Travel Group το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο των Ποσειδωνίων 2016
Εκθέσεις

Το Αktina Travel Group το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο των Ποσειδωνίων 2016

H Lufthansa, ως Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία της διεθνούς έκθεσης ναυτιλίας 'Ποσειδώνια 2016' και o ταξιδιωτικός όμιλος Aktina Travel, ως Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο της διοργάνωσης, θα συμμετέχουν στην έκθεση με κοινό περίπτερο, σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο εταιρειών.

Με ένα σημαντικό αριθμό εκθετών και επισκεπτών που αναμένεται να ταξιδέψει από το εξωτερικό και συνολικά με περισσότερους από 19.000 επισκέπτες, ξεκινά στις 6 Ιουνίου η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2016. Το Αktina Travel Group θα παρέχει, ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της έκθεσης, το σύνολο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε εκθέτες, συνέδρους και επίσημους προσκεκλημένους.

Το Αktina Travel Group θα συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2016 και ως εκθέτης ενώνοντας τις δυνάμεις του με την αεροπορική εταιρεία Lufthansa. Στο κοινό περίπτερο των δύο εταιρειών (Hall 1- Stand 1.503), οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές λύσεις τόσο για τη μεταφορά πληρωμάτων όσο και για τη συνολική κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών των στελεχών των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών. Επιπλέον, εντός του περιπτέρου θα οργανωθούν γαστρονομικές εκπλήξεις από τον αγαπημένο chef Βασίλη Καλλίδη (στις 7 και 9 Ιουνίου από τις 4 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.).

Παράλληλα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων των Ποσειδωνίων, ο Όμιλος Aktina Travel και η Lufthansa καλούν τους επισκέπτες να λάβουν μέρος στα Ταξίδια Γεύσεων με τον γνωστό σεφ Βασίλη Καλλίδη, που συνδιοργανώνουν στο χώρο του εκθεσιακού τους περιπτέρου στις 7 και 9 Ιουνίου και ώρα 16:00-19:00.

Τέλος, για τους επισκέπτες του περιπτέρου, θα κληρωθούν δύο αεροπορικά εισιτήρια (μετ’επιστροφής) με το υπερσύγχρονο Βoeing 747-800 και διαμονή για Νέα Υόρκη ή Ρίο ντε Τζανέιρο, προσφορά του Aktina Travel Group και της Lufthansa.

“Τα Ποσειδώνια είναι η σημαντικότερη διεθνής διοργάνωση για τη ναυτιλία. Η έκθεση συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο και δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες για ποιοτικές συνεργασίες και ανταλλαγές απόψεων και πληροφοριών. Για τη Lufthansa η κοινή συμμετοχή με τον όμιλο Aktina Travel στα Ποσειδώνια 2016 είναι ιδιαίτερη χαρά. Το Aktina Travel Group είναι ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες μας στην ελληνική αγορά, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει“, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου Lufthansa.

“Είναι μεγάλη μας χαρά που και αυτή τη χρονιά το Aktina Travel Group θα συμμετέχει δυναμικά στα Ποσειδώνια 2016 ως το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο, αλλά και ως εκθέτης μαζί με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία Lufthansa. H συνεργασία των δύο εταιρειών σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της ναυτιλίας, αποτελεί το επισφράγισμα μιας πλούσιας και επιτυχημένης κοινής πορείας στον ταξιδιωτικό κλάδο”, δήλωσε η κα Κλαίρη Ζερζιβίλη, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Aktina Travel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024