Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΜια βραδιά για τους ταξιδιώτες του Versus Travel στο 'Παλλάς'
Τουριστικά γραφεία

Μια βραδιά για τους ταξιδιώτες του Versus Travel στο 'Παλλάς'

Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση του Versus Travel στις 4 Ιουνίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Το Versus Travel διοργάνωσε μια ιδιαίτερη επετειακή βραδιά στο θέατρο “Παλλάς” για όλους τους ταξιδιώτες που το επιλέγουν και το στηρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών του εδώ και χρόνια. Πρωταγωνιστής στη μεγάλη βραδιά που διοργάνωσε το διεθνές ταξιδιωτικό γραφείο ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος και παρουσίασε την εκδήλωση.

Η συμμετοχή των ταξιδιωτών του Versus ήταν εντυπωσιακή γεμίζοντας πλήρως το θέατρο Παλλάς, τη χωρητικότητα του οποίου οι διοργανωτές αύξησαν τοποθετώντας καθίσματα ακόμα και στο πιτ της ορχήστρας.

Τη βραδιά τίμησαν με τη συμμετοχής τους επώνυμοι πελάτες του Versus από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και επιστημονικό κόσμο, οι οποίοι εκφράστηκαν με “ζεστό” τρόπο για την ποιότητα των υπηρεσιών του Versus Travel, κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα και από τους παρευρισκόμενους ταξιδιώτες του, όταν ο Γιάννης Ζουγανέλης τους παρότρυνε να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στα ταξίδια  με το Versus.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Ευάγγελος Κατσιμίχας ευχαρίστησε τους ταξιδιώτες του Versus που βρίσκονται δίπλα του τόσα χρόνια. “To Versus travel” τόνισε μεταξύ άλλων, “είναι μια ανθρώπινη επαφή και όχι μια ανθρώπινη σχέση. Ένας διαφορετικός κόσμος όπου ο ταξιδιώτης αποκτά υπόσταση, βρίσκεται στο επίκεντρο και δεν αντιμετωπίζεται σαν πελάτης” ενώ έδωσε έμφαση στο ότι το Versus ένας κόσμος στον οποίο κυριαρχεί η ποιότητα, τα εξειδικευμένα προγράμματα με εξασφαλισμένες αναχωρήσεις και υψηλού επιπέδου ξεναγήσεις από έμπειρους αρχηγούς, οι πρωτοποριακές παροχές και πάνω από όλα η προσοχή στον ταξιδιώτη. Στην ομιλία του επίσης ανέδειξε τη διαφορετική αντίληψη του Versus στο σχεδιασμό των προγραμμάτων και την επιλογή των τέλειων πτήσεων πάντα με τις μεγαλύτερες και επώνυμες αεροπορικές εταιρείες. Σημαντικό γεγονός είναι η προσπάθεια να συμπεριληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες τοπικές δραστηριότητες και είσοδοι, έτσι ώστε ο ταξιδιώτης να έχει προκαθορισμένο κόστος από την αναχώρηση  του χωρίς κρυμμένα κόστη και υπερχρεώσεις τοπικά.

Μετά το τέλος της επετειακής εκδήλωσης κληρώθηκαν πλούσια δώρα και δόθηκε δεξίωση στο ιστορικό φουαγιέ του Παλλάς.

Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση του Versus Travel πραγματοποιείται αύριο, 4 Ιουνίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Το Versus Travel εκδίδει ταξιδιωτικούς οδηγούς στα ελληνικά που δίνει δωρεάν στους ταξιδιώτες του για τους προορισμούς που επισκέπτεται. Συνολικά, πέντε μεγάλοι κατάλογοι – βιβλία με 810 σελίδες, παρουσιάζουν τα καλοκαιρινά και φθινοπωρινά προγράμματα του Versus στα εξώφυλλά των οποίων φιγουράρουν γυναικεία πρόσωπα και μορφές. Από το απλό αιγαιοπελαγίτικο νησί μέχρι την κρουαζιέρα της Ανταρτικής. Όλα τα παραπάνω οι ταξιδιώτες μπορούν να τα βρουν στην νέα ιστοσελίδα, με δυνατότητα on line booking.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024