Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞεκίνησε τη λειτουργία του το Anemos Luxury Grand Resort στα Χανιά
Ξενοδοχεία

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Anemos Luxury Grand Resort στα Χανιά

Το Anemos Luxury Grand Resort διαθέτει 240 δωμάτια, σουίτες, μεζονέτες αλλά και οικογενειακά δωμάτια που προσφέρουν θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη.

Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort άνοιξε τις πόρτες του στους επισκέπτες της Γεωργιούπολης στα Χανιά, στις 10 Μαΐου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων που χτίστηκε στην Κρήτη φέτος.

H διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου καλωσόρισε τους πρώτους επισκέπτες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με πολλά ερεθίσματα από το παρελθόν, όπως η επιβλητική είσοδος του ξενοδοχείου, που αρχιτεκτονικά θυμίζει τη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο (εξωτερικά), και την παλιά αγορά των Χανίων (εσωτερικά).

Το Anemos Luxury Grand Resort διαθέτει 240 δωμάτια, σουίτες, μεζονέτες αλλά και οικογενειακά δωμάτια που προσφέρουν θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη. Ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες περιμένουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στα τρία εστιατόρια, ενώ μπορούν να απολαύσουν ποτά και κοκτέιλ σε ένα από τα 4 μπαρ του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 4 πισίνες, μία εκ των οποίων θερμαινόμενη, 60 ιδιωτικές και κοινής χρήσης πισίνες, καθώς και ευρύχωρες αίθουσες συνεδριάσεων, ενώ για όσους προτιμούν τη θάλασσα υπάρχει μεγάλη αμμώδης παραλία, βραβευμένη με το διεθνές πρότυπο Γαλάζιας Σημαίας. Το Spa Αura με χαμάμ, σάουνα, τζακούζι αλλά και αναζωογονητικές θεραπείες υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο με το εξειδικευμένο του προσωπικό παρέχει ειδικά στους μικρούς του καλεσμένους ένα καινοτόμο πρόγραμμα απασχόλησης σε μια έκταση 500 τ.μ. με παιδική πισίνα και πολλά παιχνίδια ψυχαγωγίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024