Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ καμπάνια 'Speak Aθenian. Be an Aθenian.' στην αμερικανική Vogue
Προώθηση προορισμού

Η καμπάνια 'Speak Aθenian. Be an Aθenian.' στην αμερικανική Vogue

Η ηλεκτρονική έκδοση της Vogue επιλέγει την καμπάνια για να συστήσει στο κοινό τη σύγχρονη και ταυτόχρονα ιστορική πλευρά της Αθήνας. Η Αθήνα φιλοξενείται για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο διεθνή τίτλο, καθώς αντίστοιχο αφιέρωμα δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Vogue Italia.

Η καμπάνια “Speak Aθenian. Be an Aθenian.”, μια κοινή πρωτοβουλία της Marketing Greece και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για την προώθηση της Αθήνας ως ελκυστικός city break προορισμός, επιλέχθηκε από την ηλεκτρονική έκδοση του κορυφαίου γυναικείου περιοδικού παγκοσμίως, Vogue.com, ως σύμβολο της μοντέρνας, νεανικής και ζωντανής πλευράς της Αθήνας.

Η δημοσιογράφος Alison Beckner χρησιμοποιεί το concept της καμπάνιας “Speak Athenian. Be An Athenian” για να υπερτονίσει τη μεταμόρφωση της Αθήνας σε παραλιακό Brooklyn, δηλαδή μια μοντέρνα πόλη με έντονο παλμό και δημιουργικές ανησυχίες, που στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Όπως αναφέρει η Beckner, “η καμπάνια χρησιμοποιεί ένα υβριδικό λεξιλόγιο το οποίο αναμειγνύει με ένα δημιουργικό τρόπο το παρελθόν με το παρόν, επικαλούμενο την εκλεκτική και δυναμική φύση της σύγχρονης Αθήνας, από το κέντρο της πόλης ως την παραλία”.

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη λέξη “Hipstorical” διαπιστώνει ότι το ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και σύγχρονο. Στο πλαίσιο αυτό, παραθέτει ένα πλήθος προτάσεων για φαγητό, ψώνια, διασκέδαση και διαμονή για όσους επισκεφθούν την Αθήνα το καλοκαίρι.

Η Αθήνα φιλοξενείται για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο διεθνή τίτλο, καθώς αντίστοιχο αφιέρωμα δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Vogue Italia, σε συνέχεια επίσκεψης της δημοσιογράφου Elena Bara στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας, Athens Xclusive Designers Week.

Το ταξίδι της δημοσιογράφου σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Marketing Greece.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024