Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTα Small Luxury Hotels of the World υποδέχονται 5 νέα ξενοδοχεία στο δίκτυό τους
Ξενοδοχεία

Tα Small Luxury Hotels of the World υποδέχονται 5 νέα ξενοδοχεία στο δίκτυό τους

Πέντε νέα boutique ξενοδοχεία (τα Milaidhoo – Μαλδίβες, Naman Retreat – Βιετνάμ, Mahana – Νέα Ζηλανδία, Althoff Hotel Villa Belrose – Γαλλία και Elite Spring Villasβ – Κίνα), προστίθενται στο δίκτυο των Small Luxury Hotels of the World.

Τα Small Luxury Hotels of the World καλωσορίζουν αυτό το μήνα στη συλλογή τους 5 νέα boutique ξενοδοχεία. Από μια παραδεισένια ατόλη στις Μαλδίβες έως ένα πολυτελές καταφύγιο στην κορυφή ενός λόφου στην ακτή Cote D’, και οι πέντε νέες προσθήκες υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες με την υπογραφή πολυτελείας των Small Luxury Hotels of the World.

Νησί Milaidhoo: Baa Atoll, Μαλδίβες – Εγκαίνια Νοέμβριος 2016

Ένα μικρό σημείο στη μαγευτική και προστατευόμενη από την UNESCO ατόλη  Baa, μετατρέπεται σε ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο, πολυτελές θέρετρο, έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Σε αυτό το ατμοσφαρικό συγκρότημα βιλών με τις ψάθινες σκεπές και τους κοκοφοίνικες που περιτριγυρίζεται από παρθένες παραλίες και πλούσια τροπική βλάστηση, θα φτάσεις έπειτα από ένα 30λεπτο ταξίδι με υδροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο Male. Με μόλις 420 κατοίκους, το θέρετρο αυτό είναι συνώνυμο της απομόνωσης. Τα 50 του δωμάτια, περιλαμβάνουν από απλά standard έως βίλες με ιδιωτική πισίνα ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα. Η ζωή στο νησί περιλαμβάνει αναζωογονητικές περιποιήσεις spa, μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού, καθώς και γκουρμέ απολαύσεις σε ένα από τα τρία εστιατόρια του συγκροτήματος.

Naman Retreat: Da Nang City, Βιετνάμ
Αυτή η απομονωμένη παραλία διαθέτει  104 αφαιρετικής αισθητικής βίλες “σφηνομένες” λες ανάμεσα στις εντυπωσιακές αμμώδεις παραλίες και το ιστορικό Hoi An Ancient Town. Το Naman Retreat είναι αφιερωμένο στην φιλοσοφία της ολιστικής ευεξίας και προσφέρει στους επισκέπτες 3 -14 ημέρα ταξίδια αποτοξίνωσης. εστιάζοντας στην κάθαρση μυαλού και σώματος με εξατομικευμένες θεραπείες spa. Εάν σε ιντριγκάρουν περισσότερο οι γαστρονομικές περιπέτειες, στο εστιατόριο Hay Hay θα απολαύσεις σπεσιαλιτέ της πόλης Hoi An, όπως το ‘cao lau’ με noodles, χοιρινό και χόρτα, ή ακόμα μπορείς να μεταφερθείς με τα βαν του ξενοδοχείου στην πόλη για ένα ένα μάθημα ντόπιας μαγειρικής. Το Naman αποτελείται από πολυτελείς βίλες, πολλές από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και εκπληκτική θέα στην Ανατολική Θάλασσα.

Mahana Βίλα: Moutere, Νέα Ζηλανδία

Ένα μπουκάλι κρασί, που παράγεται από τον αμπελώνα του ξενοδοχείου και ένας συνδιασμός από επιλεγμένα νόστιμα ορεκτικά περιμένουν κάθε μέρα τους επισκέπτες εδώ στο Nelson, στην Νέα Ζηλανδία. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το προσωπικό του Mahana Villa διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες, δέχονται μια άψογη φροντίδα σε ένα πρότυπο πολυτελές καταφύγιο. Το ακίνητο αποτελείται από την βίλα του ιδιοκτήτη και τη σουίτα στη σοφίτα, και τα δύο εκ των οποίων, διαθέτουν ιδιωτική βεράντα από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα πέρα από το αμπέλι στο Tasman Bay εώς τις Νότιες Άλπεις. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους, δοκιμάζοντας τα καλύτερα προϊόνα του αμπελώνα με εμπειρογνώμονες οινοπαραγωγούς, απολαμβάνοντας πικ-νικ στο Abel Tasman National Park ή ιππασία κατά μήκος της ακτής. Όταν έρθει η ώρα για το δείπνο, οι σεφ στην κουζίνα Mahana δημιουργούν νόστιμα πιάτα από τοπικά, εποχιακά προϊόντα. Πολλά από τα λαχανικά και τα βότανα προέρχονται από τον κήπο του ξενοδοχείου.

Althoff Hotel Villa Belrose: St Tropez, Γαλλία

Το εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική της Φλωρεντίας συγκρότημα, στεγάζει μια μικρή συλλογή από κομψά υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό κήπο- ή βεράντα με θέα στον κόλπο, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη Buzzy του St Tropez. Πολλά από τα 40 δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και αξιοποιούν πλήρως την προνομιακή τους θέση πάνω στους λόφους με θέα στους κήπους και τον κόλπο του St Tropez. Η γύρω περιοχή προσφέρεται για εξερευνίσεις στους αμπελώνες ή στα γραφικά χωριά κοντά στην παραλία. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Le Belrose, υπό την ηγεσία του βραβευμένου με αστέρι Michelin Chef Pietro Volonte, είναι αφιερωμένο στη δημιουργική κουζίνα. Το εστιατόριο, διαθέτει τη μεγαλύτερη λίστα κρασιών της περιοχής, με περισσότερες 500 ετικέτες.

Elite Spring Villas: Βόρεια Κίνα

Από τη στιγμή που θα φτάσεις στο Elite Spring Gardens είναι αδύνατο να μην κατακλυστείς από αυτή την αίσθηση γαλήνης  για την οποία προσωπικά οι ίδιοι οι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έχουν εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουν. Το ξενοδοχείο διαθέτει 17 αυτόνομες σουίτες, σπαρμένες μέσα σε κήπους με τρεχούμενα νερά. Πρόκειται, με λίγα λόγια για έναν ιδιωτικό παράδεισο, εμπνευσμένο από κινέζικο σχεδιασμό, αλλά με μια πολύ πιο μοντέρνα απόδοση.  Σχεδιασμένο να προσφέρει αυθεντικές κινέζικες εμπειρίες με γερές δόσεις πολυτέλειας, το ξενοδοχείο μυεί τους επισκέπτες του σε παραδόσεις αιώνων, όπως τελετές τσαγιού στο ιδιωτικό τεϊοποιείο ή τις αρχαίες δοξασίες για το κάψιμο λιβανιού. Η “κάντο όπως οι ντόπιοι “ φιλοσοφία δεν έχει αφήσει αμέτοχη ούτε την κουζίνα στο Elite Springs, εδώ όπου θα δοκιμάσει κανεις τοπική Min και Yue κουζίνα, άλλοτε στο εστιατόριο ‘happiness loft restaurant’ και άλλοτε σε μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα.

Στη φωτογραφία, το Milaidhoo, στη ατόλη Baa, στις Μαλδίβες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024