Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈλ. Κουντουρά: ‘Ανάσα’ το πρόγραμμα δεκαήμερου δωρεάν τουρισμού για τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου
Υπουργείο Τουρισμού

Έλ. Κουντουρά: ‘Ανάσα’ το πρόγραμμα δεκαήμερου δωρεάν τουρισμού για τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου

Η αναπλ. υπουργός Τουρισμού απηύθυνε έκκληση στα μαζικά μέσα ενημέρωσης να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων και τους κατοίκους των παραπάνω νησιών και να μη μεταδίδουν 'αρνητικές, παραπλανητικές και δυσάρεστες' εικόνες από τις περυσινές μαζικές αφίξεις προσφύγων στα νησιά.

“Ανάσα” για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επιχειρήσεων, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που δέχτηκαν πιέσεις από την προσφυγική κρίση, θα δοθεί μέσω του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού, δήλωσε στον Ρ/Σ “Πρακτορείο 104,9 FM” -σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠE– η αναπληρώτρια υπουργός, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, η οποία κάλεσε τους δικαιούχους να αξιποιήσουν τις δεκαήμερες δωρεάν διακοπές στη Λέσβο, τη Χίο ή τη Σάμο.

Η κα Κουντουρά είπε ότι τους τελευταίους μήνες τα παραπάνω νησιά δέχτηκαν τις μεγαλύτερες επιπτώσεις λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών, αλλά επισήμανε ότι η κατάσταση το τελευταίο διάσημα έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ απηύθυνε έκκληση στα μαζικά μέσα ενημέρωσης να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων και τους κατοίκους των παραπάνω νησιών και να μη μεταδίδουν “αρνητικές, παραπλανητικές και δυσάρεστες” εικόνες από τις περσινές μαζικές αφίξεις προσφύγων στα νησιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024