Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτρατηγική συνεργασία του Ομίλου FORTHnet με την SABRE Hellas

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου FORTHnet με την SABRE Hellas

H FORTHcrs, θυγατρική εταιρία της FORTHnet, ξεκίνησε εμπορική συνεργασία με τη SABRE Hellas, θυγατρική εταιρία της SABRE INC. Η επίσημη παρουσίαση της εμπορικής συνεργασίας των δύο εταιριών, πραγματοποιήθηκε χθες σε […]

H FORTHcrs<.>, θυγατρική εταιρία της FORTHnet, ξεκίνησε εμπορική συνεργασία με τη<...> SABRE<.> Hellas, θυγατρική εταιρία της SABRE INC.

Η επίσημη παρουσίαση της εμπορικής συνεργασίας των δύο εταιριών, πραγματοποιήθηκε χθες σε εκδήλωση που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, να ενημερωθούν για τις νέες λύσεις καθώς και για τα μελλοντικά πλάνα ανάπτυξης των σχετικών υπηρεσιών που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Το αντικείμενο της συνεργασίας αυτής, αφορά στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων λύσεων που να περιλαμβάνουν ηλεκτρονική κράτηση και έκδοση εισιτηρίων σε αεροπορικές, ναυτιλιακές και άλλες μεταφορικές ή τουριστικές επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές απευθύνονται προς ναυτιλιακές και αεροπορικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και άλλους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη συνεργασία αυτή, δίνεται η ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση πάνω από ενιαία μάσκα (interface) στα συστήματα κρατήσεων της FORTHcrs και της SABRE. Επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα για την παροχή και υποστήριξη και άλλων συναφών υπηρεσιών από τον Όμιλο FORTHnet όπως ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (τηλεφωνία, κυκλώματα δεδομένων, Internet και άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας) στις εταιρίες που βρίσκονται στα συστήματα της SABRE Hellas.

Η SABRE INC, κατέχει την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά στο χώρο των συστημάτων on line κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων (Global Distribution System).

Η FORTHcrs αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρία με αποκλειστικό αντικείμενο την τουριστική βιομηχανία και ηγείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών συστημάτων κρατήσεων θέσεων και έκδοσης εισιτηρίων στην ελληνική ακτοπλοΐα και των συνδυασμένων μεταφορών, ενώ με τη συγκεκριμένη συμφωνία ενδυναμώνει την παρουσία της στην τουριστική αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024