Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ εναρκτήρια καλοκαιρινή σεζόν του Harmony of the Seas ξεκινά από τη Βαρκελώνη
Κρουαζιέρα

Η εναρκτήρια καλοκαιρινή σεζόν του Harmony of the Seas ξεκινά από τη Βαρκελώνη

Η εναρκτήρια καλοκαιρινή σεζόν του Harmony of the Seas θα προσφέρει δρομολόγια 7 νυκτών στη δυτική Μεσόγειο, αναδεικνύοντας τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International, Michael Bayley, ξεπροβόδισε το πιο καινούργιο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, το Harmony of the Seas, καθώς σάλπαρε από το καλοκαιρινό του λιμάνι αναχώρησης στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Έχοντας λάβει καταπληκτικές κριτικές από τους επιβάτες του στη πρώτη του κρουαζιέρα από το Southampton του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι τη Βαρκελώνη, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου εκτελεί ένα αποκλειστικό δρομολόγιο (5 νυκτών) στη δυτική Μεσόγειο, με επισκέψεις στη Ρώμη (Τσιβιταβέκια) και τη Νάπολη της Ιταλίας γεμάτο επιβάτες από περισσότερες από 34 χώρες.

Το πλοίο συνδυάζει την ξεχωριστή ιδέα 7 γειτονιών για την οποία είναι γνωστή η κατηγορία  πλοίων Oasis της Royal Caribbean, με ορισμένες από τις πιο μοντέρνες και πρωτοποριακές παροχές διακοπών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Υπέρτατη Άβυσσος (Ultimate Abyss), η ψηλότερη νεροτσουλήθρα στον κόσμο με βουτιά 10 ορόφων: ρομποτικοί μπάρμεν στο Bionic Bar, με το βραβευμένο σύστημα Makr Shakr εσωτερικές καμπίνες με εικονικά μπαλκόνια που παρέχουν θέα σε πραγματικό χρόνο, καθώς και το VOOM – το γρηγορότερο Internet εν πλω – προκειμένου οι επιβάτες να παραμένουν συνδεδεμένοι, να κάνουν streaming και να μοιράζονται τις περιπέτειες τους με την οικογένεια και τους φίλους τους που δε βρίσκονται εν πλω.

Η εναρκτήρια καλοκαιρινή σεζόν του Harmony of the Seas θα προσφέρει δρομολόγια 7 νυκτών στη δυτική Μεσόγειο, αναδεικνύοντας τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – Βαρκελώνη και Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία, Προβάνς (Μασσαλία), Γαλλία Φλωρεντία/Πίζα, Ρώμη και Νάπολη, Ιταλία. Το γεμάτο περιπέτεια πλοίο θα μεταβεί στην Αμερική το Νοέμβριο, όπου το λιμάνι Everglades στο Fort Loderdale στη Φλώριντα θα γίνει το μόνιμο λιμάνι αναχώρησής του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024