Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Ολλανδός δημοσιογράφος Bas Wanrooij (griekenland.net) προβάλλει τη Σκιάθο
Προβολή προορισμού

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Bas Wanrooij (griekenland.net) προβάλλει τη Σκιάθο

Σκοπός της επίσκεψης του Ολλανδού δημοσιογράφου Bas Wanrooij ήταν να αναδειχθούν οι ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σκιάθου στην ολλανδική αγορά, έτσι ώστε να ανήκει στους βασικούς ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Στα πλαίσια της διεθνής προβολής της Σκιάθου έγκριτος Ολλανδός δημοσιογράφος, Bas Wanrooij φιλοξενήθηκε απο την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. Ο κ. Wanrooij διακρίνεται για την σταδιοδρομία του στην ολλανδική αγορά και του ανήκει το site griekenland.net, το οποίο είναι το κορυφαίο website που προωθεί αποκλειστικά ελληνικούς προορισμούς στην Ολλανδία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 11 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω από 700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να αναδειχθούν οι ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σκιάθου στην ολλανδική αγορά, έτσι ώστε να ανήκει στους βασικούς ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Οι δημοσιογράφος ξεναγήθηκε σε παραλίες και αξιοθέατα, εξερεύνησε όλα τα όμορφα σημεία του νησιού και απόλαυσε βραδινές βόλτες στα γραφικά στενάκια της πόλης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024