Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών στον ελληνικό τουρισμό στη Ρωσία
Τουριστική πολιτική

Παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών στον ελληνικό τουρισμό στη Ρωσία

Τις επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό παρουσίασε ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλλας σε επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και μέλη της Ένωσης Τουριστικών Βιομηχανιών της Β.Δ. Ρωσίας, στην Αγία Πετρούπολη.

Στο πλαίσιο της ελληνικής παρουσίας και συμμετοχής στο 20ό Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία με επικεφαλής την αναπλ. υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου κ. Γιώργος Τζιάλλας και η εκπρόσωπος του φορέα Enterprise Greece κα Χίλντα Αλυσανδράτου μίλησαν σε ειδική εκδήλωση του Φόρουμ με θέμα την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις στον τουρισμό.

Ο κ. Τζιάλας ενημέρωσε το κοινό για τις σημαντικές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού το 2015, καθώς και τις θετικές προοπτικές για τη φετινή χρονιά. Παρουσίασε τις ευκαιρίες για νέες επενδύσεις στον ελληνικό τουριστικό τομέα και αναφέρθηκε ειδικότερα στο πλαίσιο των δράσεων του υπουργείου για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των τουριστικών επιχειρήσεων.

Τις επενδυτικές ευκαιρίες παρουσίασε ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου και σε επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και μέλη της Ένωσης Τουριστικών Βιομηχανιών της Β.Δ. Ρωσίας παρουσία της κας Κουντουρά και του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μερίμνη του γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη, κ. Πάνου Μπεγλίτη, στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αγίας Πετρούπολης υπό τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Vladimir Katenev.

Στη φωτογραφία ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου κ. Γιώργος Τζιάλλας και η εκπρόσωπος του φορέα Enterprise Greece κα Χίλντα Αλυσανδράτου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024