Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαραγωγή τουριστικού video – ντοκιμαντέρ για τη Σκιάθο
Προβολή προορισμού

Παραγωγή τουριστικού video – ντοκιμαντέρ για τη Σκιάθο

Τετραμελές κινηματογραφικό συνεργείο ξεναγήθηκε σε όλο το νησί και πραγματοποίησε γυρίσματα στις παραλίες και στην πόλη, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές κάμερες και drone για εναέρια πλάνα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων MTC GROUP, φιλοξένησε στη Σκιάθο έναν από τους μεγαλύτερους Tour Operators της Ελλάδας, τον Όμιλο Μουζενίδη, για την παραγωγή video – ντοκιμαντέρ, με θέμα το τουριστικό προϊόν του νησιού.
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τετραμελούς κινηματογραφικού συνεργείου, το οποίο ξεναγήθηκε σε όλο το νησί και πραγματοποίησε γυρίσματα στις παραλίες και στην πόλη, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές κάμερες και drone για εναέρια πλάνα.

 

Ο κ. Μάκης Κουκουλάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου επισημαίνει: “Οι επαγγελματικές λήψεις, η χρήση drone και η εμπειρία του Ομίλου, θα συμβάλλουν στην παραγωγή ποιοτικού οπτικο-ακουστικού υλικού σε πολλές γλώσσες, που θα αξιοποιηθεί από το Mouzenidis Group παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα χρήσης από τους τοπικούς φορείς, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, με στόχο την προβολή του προορισμού“.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024