Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ KLM Royal Dutch Airlines εντάσσει στο πλάνο της έναν νέο προορισμό, το Δουβλίνο
Αεροπορικές εταιρείες

Η KLM Royal Dutch Airlines εντάσσει στο πλάνο της έναν νέο προορισμό, το Δουβλίνο

Το Δουβλίνο θα είναι ο πρώτος προορισμός της εταιρείας προς την Ιρλανδία και ο 78ος ευρωπαϊκός που εκτελείται από την KLM μέσω του Άμστερνταμ.

Η KLM Royal Dutch Airlines διευρύνει το δίκτυό της στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων, προσθέτοντας μια νέα πτήση προς το Δουβλίνο. Με την έναρξη του νέου χειμερινού της προγράμματος, από τις 30 Οκτωβρίου, η KLM θα εκτελεί δύο πτήσεις την ημέρα από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ προς το Δουβλίνο. 
 
Το Δουβλίνο θα είναι ο πρώτος προορισμός της εταιρείας προς την Ιρλανδία και ο 78ος ευρωπαϊκός που εκτελείται από την KLM μέσω του Άμστερνταμ. Για τους επιβάτες με ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ, η KLΜ προσφέρει επίσης αρκετές ακόμη καθημερινές πτήσεις με την Aer Lingus για το Δουβλίνο.
 
Η βελτίωση των αποτελεσμάτων μας έχει μεταφραστεί σε ανάπτυξη του δικτύου της KLM. Μετά την ένταξη αριθμού-ρεκόρ νέων προορισμών για το καλοκαίρι του 2016, ο νέος προορισμός του Δουβλίνου είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η KLM επενδύει στο δίκτυό της με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες ένα διαρκώς ευρύτερο φάσμα προορισμών” δήλωσε ο Pieter Elbers, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της KLM.
 
Temple Bar, ένα από τα ιστορικότερα και διασημότερα του Δουβλίνου
 
Οι καθημερινές πτήσεις προς το Δουβλίνο θα πραγματοποιούνται από το Άμστερνταμ με Embraer 190 δυναμικότητας 100 θέσεων. Από την Αθήνα η πτήση KL1576 με σύνδεση στο Άμστερνταμ θα ξεκινά στις 16:55 (με άφιξη στο Άμστερνταμ στις 19:35) και στη συνέχεια θα αναχωρεί (KL939) στις 21:20 με προορισμό το Δουβλίνο, όπου θα φτάνει στις 22:00 (τοπικές ώρες). Το δρομολόγιο της επιστροφής θα είναι με την πτήση KL 932 στις 05:55πμ από το Δουβλίνο με άφιξη στο Άμστερνταμ στις 8:30πμ και στη συνέχεια με την KL1575 από το Άμστερνταμ με προορισμό την Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι με άφιξη στις 16:10.  
 
Σχετικά με το Δουβλίνο 
Το Δουβλίνο, η πρωτεύουσα την Ιρλανδίας και μία από τις λογοτεχνικές πρωτεύουσες της UNESCO, είναι μια πόλη πολιτιστικής κληρονομιάς, τέχνης αλλά και εστιατορίων και pubs, που περιβάλλεται από όμορφη φύση. Αποτελεί διάσημη βάση στην Ευρώπη για αμερικάνικες εταιρίες τεχνολογίας όπως τη Google, το Facebook και το Twitter
 
 
Στη φωτογραφία η γέφυρα Ha’penny στο Δουβλίνο

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024