Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑποκλειστική συνεργασία για τα ξενοδοχεία της bluegr Hotels & Resorts σε Αθήνα και Άγιο Νικόλαο με την Meduse ¦ Unique Shisha Experience
Ξενοδοχεία

Αποκλειστική συνεργασία για τα ξενοδοχεία της bluegr Hotels & Resorts σε Αθήνα και Άγιο Νικόλαο με την Meduse ¦ Unique Shisha Experience

Τα μοναδικά shisha cocktails αναβαθμίζουν την εμπειρία του καπνίσματος σε μια γαστρονομική εμπειρία. Οι διαφορετικές ποικιλίες καπνού συνδυασμένες σε απόλυτη ισορροπία γεύσης, προσφέρουν την διαφορετικότητα στην απόλαυση από ένα κλασσικό ναργιλέ.

Το ξενοδοχείο Life Gallery athens στην Εκάλη και το ξενοδοχείο Minos Beach art hotel στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης, σας παρουσιάζουν την διαφορετική πρόταση στην απόλαυση του ναργιλέ. 
 
Τα μοναδικά shisha cocktails αναβαθμίζουν την εμπειρία του καπνίσματος σε μια γαστρονομική εμπειρία. Οι διαφορετικές ποικιλίες καπνού συνδυασμένες σε απόλυτη ισορροπία γεύσης, προσφέρουν την διαφορετικότητα στην απόλαυση από ένα κλασσικό ναργιλέ. Τα cocktails της meduse design αποτελούμενα από φρέσκα φρούτα, βότανα, μπαχαρικά, σιρόπια και άλλα υλικά επηρεάζουν σημαντικά την γεύση και την ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο.
 
Παράλληλα το σχήμα του ναργιλέ και η διαδικασία της προετοιμασίας του από έμπειρους shisha sommeliers δημιουργούν μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεύσεων και οπτικής πανδαισίας που κόβει την ανάσα by the Meduse touch.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024