Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιάλεξε καλοκαίρι! Η νέα ραδιοφωνική καμπάνια της travelplanet24
OTAs

Διάλεξε καλοκαίρι! Η νέα ραδιοφωνική καμπάνια της travelplanet24

Στόχος της καμπάνιας είναι να εμπνεύσει τους ακροατές να κλείσουν αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μέσα από την ιστοσελίδα ή την iOS εφαρμογή της travelplanet24.

Η travelplanet24 παρουσιάζει τη νέα ραδιοφωνική της καμπάνια και σε καλεί να διαλέξεις καλοκαίρι. H travelplanet24, η μεγαλύτερη e-commerce εταιρεία στην Ελλάδα, ξεκινάει, τη νέα της ραδιοφωνική διαφημιστική καμπάνια με θέμα “Διάλεξε καλοκαίρι“. Στόχος της καμπάνιας είναι να εμπνεύσει τους ακροατές να κλείσουν αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μέσα από την ιστοσελίδα ή την iOS εφαρμογή της travelplanet24.
 
Το διαφημιστικό σποτ, το οποίο αποτελείται από τρείς ιστορίες, παρουσιάζει στον ακροατή αντιθετικές καταστάσεις ταυτόσημες του “ελληνικού καλοκαιριού”, και τον καλεί να επιλέξει την κατάσταση που τον εκφράζει και να ζήσει το ελληνικό καλοκαίρι όσο κοντά ή… μακριά θέλει. 
 
Έτσι, με καλοκαιρινή διάθεση, η travelplanet24, προτρέπει το κοινό, μέσα από τις αντιθέσεις για τα τζιτζίκια, τη χωριάτικη σαλάτα και τις ρακέτες, να ταυτιστεί και να διαλέξει το καλοκαίρι του, εντός ή και εκτός Ελλάδας. Η travelplanet24, με την εξειδίκευσή της στα ακτοπλοϊκά αλλά και στα αεροπορικά εισιτήρια, είναι το μέσο με το οποίο μπορεί ο ακροατής να κλείσει τα εισιτήρια των καλοκαιρινών του διακοπών, για την Ελλάδα ή το εξωτερικό, σε απίστευτες τιμές. 
 
Το ραδιοφωνικό σποτ, του οποίου την ιδέα και την παραγωγή επιμελήθηκε η Isobar, θα μεταδοθεί σε 18 ραδιοφωνικούς σταθμούς (14 στην Αθήνα , 4 στην Θεσσαλονίκη), και η ιδέα θα ενσωματωθεί σε όλα τα κανάλια προβολής του διαδικτύου (YouTube, Google display, κ.ά.) για μια ολοκληρωμένη επικοινωνία. 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024