Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ Μύκονος ανερχόμενος kitesurf προορισμός
Αθλητικός τουρισμός

Η Μύκονος ανερχόμενος kitesurf προορισμός

Για τρεις ημέρες η active πλευρά της Μυκόνου αλλά και οι εικόνες της Δήλου, της Ρήνιας και του Αιγαίου ταξίδεψαν στον κόσμο, μέσα από τα προσωπικά social media της δεκάκις Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του kitesurf Gizela Pulido και της αποστολής που τη συντρόφευε.

Στο πλαίσιο της κάλυψης των σύγχρονων αναγκών για παγκόσμια προβολή των συνεργαζόμενών της ξενοδοχείων, η εταιρεία διαχείρισης HotelBrain σε συνεργασία με τη Red Bull ολοκλήρωσε με επιτυχία πριν από λίγες μέρες μια ακόμη θεαματική και γεμάτη “φτερά” επικοινωνιακή ενέργεια. Από τις 14-16 Ιουνίου η εταιρεία και το νέο υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχείο Mykonos Waves στον Κόρφο της Μυκόνου φιλοξένησαν την 10 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του kitesurf Gizela Pulido, η οποία απόλαυσε το άθλημά της στο νησί των ανέμων και μοιράστηκε τα μυστικά της τεχνικής της με 10 ελληνίδες συναθλήτριές της, καθώς και την δημοσιογραφική ομάδα που τους συνόδευσε.

Για τρεις ημέρες η active πλευρά της Μυκόνου, αλλά και οι εικόνες της Δήλου, της Ρήνιας και του Αιγαίου ταξίδεψαν για μια ακόμη φορά στον κόσμο, μέσα από τα προσωπικά social media της Gizela Pulido και της αποστολής που τη συντρόφευε, ενώ η ενέργεια, μέσα από τις σχετικές αναρτήσεις στα Μέσα της Red Bull ανά τον κόσμο, αναμένεται να προσελκύσει ένα πλήθος ενός δυνατά ανερχόμενου target group, που δεν είναι άλλοι από τους απανταχού λάτρεις των θαλάσσιων και extreme sports.

“Η Μύκονος θεωρείται ένας ανερχόμενος kitesurf προορισμός και χάρηκα πολύ που γνώρισα αυτές τις Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες αγαπάνε το σπορ, την προπόνηση και διψάνε να μάθουν νέα τρικ και να κάνουν freestyle, όπως μου αρέσει και εμένα”, αναφέρει χαρακτηριστικά για την εμπειρία της η Gisela.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το project πρόεκυψε έπειτα από ειδική πρόσκληση της HotelBrain τόσο προς την παγκόσμια πρωταθλήτρια του kitesurf όσο και προς τη Red Bull Ελλάδας, βασίστηκε εξ ολοκλήρου σε ιδιωτική πρωτοβουλιά και αποτελεί συνέχεια των προωθητικών ενεργειών που σχεδιάζει και προσφέρει η HotelBrain στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της και στους προορισμούς όπου αυτά βρίσκονται.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024