Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈντεκα νέοι προορισμοί στο Discover Greece
Προβολή προορισμού

Έντεκα νέοι προορισμοί στο Discover Greece

Έντεκα νέες ειδικές σελίδες στο Discover Greece, αποκαλύπτουν τους κρυμμένους θησαυρούς του Αιγαίου.

Αυτό το καλοκαίρι, το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, παρουσιάζει στο ταξιδιωτικό κοινό ένα ολοκληρωμένο χάρτη εμπειριών στα νησιά του Αιγαίου, ξεδιπλώνοντας την απαράμιλλη ομορφιά και χάρη 39 νησιών των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων.

Οι 11 νέες ειδικές σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό, ταξιδεύουν το κοινό στο σκηνικό του Αιγαίου και συγκεκριμένα στα νησιά Κάσο, Λέρο, Λειψοί, Τήλο, Χάλκη, Ανάφη, Αντίπαρο, Δονούσα, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κίμωλο, Κύθνο Σίκινο.

Το πλάνο προβολής των νησιών στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, περιλαμβάνει προώθηση στην ψηφιακή πλατφόρμα, στα Social Media και στην κοινότητα μελών του Discovergreece.com.

Οι νέες ειδικές σελίδες είναι οι:

Η δράση προβολής των νησιών στο Discovergreece.com, υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024