Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileSummerize: Εφαρμογή για online κράτηση για ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ
Τεχνολογία

Summerize: Εφαρμογή για online κράτηση για ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί εργαλείο για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις παραλίες, στους οποίους προσφέρεται δωρεάν. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι ότι τους επιτρέπει να δέχονται ηλεκτρονικές κρατήσεις, να παρακολουθούν σε real time και από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας την κίνηση στην παραλία τους και να ενημερώνονται ζωντανά για τις κρατήσεις.

Το Summerize είναι η πρώτη εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη της να πραγματοποιήσει online κράτηση για ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ σε δεκάδες από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Ελλάδας, από όπου και εάν βρίσκεται, εύκολα και απλά.

Διαθέτοντας ήδη 40 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τη Χαλκιδική και από το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο Πέλαγος, το Summerize προσθέτει διαρκώς και νέες συνεργασίες, ώστε να προσφέρει στους χρήστες του μια όλο και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για τις διακοπές τους και όχι μόνο.

Ο κ. Διονύσης Κοντούλης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας Differend, εξηγεί πώς γεννήθηκε η ιδέα για το Summerize. “Όλοι μας έχουμε ζήσει την ταλαιπωρία του να προσπαθείς να βρεις μία ελεύθερη ξαπλώστρα στις ελληνικές παραλίες το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προσπαθήσει τα πάντα. Να ξυπνήσουμε νωρίς για να φτάσουμε πριν από όλους, να παρακαλέσουμε, να τσακωθούμε, να ‘λαδώσουμε’, να παραμονεύσουμε εκείνους που τα μαζεύουν για να φύγουν. Ταυτόχρονα, κάνοντας χρόνια water sports, έχω βιώσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να περιμένεις για ώρες κάτω από τον ήλιο, μέχρι να υπάρξει ένα κενό στο πρόγραμμα για το wakeboard. Με το Summerize, όλα αυτά περνούν στο παρελθόν”.


Ο κ. Διονύσης Κοντούλης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Differend.

Ο χρήστης μπορεί να μπει στην εφαρμογή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή ακόμα και της νύχτας, να επιλέξει την αγαπημένη του παραλία, να διαλέξει τις ξαπλώστρες που προτιμά και να κάνει την κράτησή του εύκολα και γρήγορα. Και στην ίδια τιμή που θα πλήρωνε στην παραλία. Μπορεί ακόμα και να παραγγείλει εκ των προτέρων τον καφέ του ή ένα σνακ, ή ακόμα και να κλείσει ένα μασάζ. Ο χρήστης μπορεί επίσης να επωφεληθεί από τις προσφορές που κάνουν καθημερινά οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ειδικά για το Summerize.


Η ομάδα του Summerize.

Η εφαρμογή αποτελεί, παράλληλα, ένα πολύτιμο εργαλείο για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις παραλίες, στους οποίους προσφέρεται δωρεάν. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Summerize στους επαγγελματίες του χώρου είναι ότι τους επιτρέπει να δέχονται ηλεκτρονικές κρατήσεις, να παρακολουθούν σε real time και από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας την κίνηση στην παραλία τους και να ενημερώνονται ζωντανά για τις κρατήσεις, ενώ παράλληλα τους παρέχει εγγυημένη είσπραξη μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του App Store και του Google Play.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024