Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘύελλα διαμαρτυριών από τη Ν.Δ. ξεσήκωσε ο διορισμός του νέου προέδρου του ΕΟΤ

Θύελλα διαμαρτυριών από τη Ν.Δ. ξεσήκωσε ο διορισμός του νέου προέδρου του ΕΟΤ

Σε έντονες διαμαρτυρίες ξέσπασε ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της ΝΔ, Αναστάσιος Λιάσκος μετά από την απόφαση του υπουργού ανάπτυξης να τοποθετήσει στη θέση του προέδρου του ΕΟΤ τον κ. […]

Σε έντονες διαμαρτυρίες ξέσπασε ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της ΝΔ<.>, Αναστάσιος Λιάσκος μετά από την απόφαση του υπουργού ανάπτυξης να τοποθετήσει<...> στη θέση του προέδρου του ΕΟΤ τον κ. Γιάννη Πατέλη σε αντικατάσταση του κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου.

Όπως αναφέρει ο κ. Λιάσκος σε ανακοίνωσή του η ενέργεια αυτή αποτελεί "σκάνδαλο πρωτοφανούς μεγέθους διαπλοκής της κυβέρνησης με τον ιδιωτικό τομέα", καθώς όπως υποστηρίζει, το μελετητικό γραφείο του κ. Πατέλη έχει αναλάβει "με κατευθυνόμενες και αδιαφανείς διαδικασίες, τη διαχείριση του ΠΕΠ Kρήτης και μελέτη τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έργα ενταγμένα στο Γ' KΠΣ, καθώς και Σύμβουλος Διαχείρισης του B' KΠΣ του ΕOT".

"Η απόφαση ανάθεσης καθηκόντων προέδρου ΕΟΤ στον κ. Πατέλη, έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της διαφοροποίησης του κριτή και του κρινόμενου" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λιάσκος εκφράζοντας την απορία "τι θα γίνει με την επιχείρησή του; Θα την κλείσει ή θα συνεχίσει να υλοποιεί τα έργα που έχει αναλάβει;"

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024