Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΗ Amadeus Hellas γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων από το λανσάρισμα του Amadeus Selling Platform Connect
Τεχνολογία

Η Amadeus Hellas γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων από το λανσάρισμα του Amadeus Selling Platform Connect

Το Amadeus Selling Platform Connect αποτελεί την πλατφόρμα κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων επόμενης γενιάς για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη με στόχο να τους προσφέρει προηγμένα και ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία και λύσεις.


Περισσότερα από 450 στελέχη της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας στην Ελλάδα έδωσαν το “παρών” στο πάρτι της Amadeus Hellas στο κλαμπ “Balux” στη Γλυφάδα, την περασμένη εβδομάδα. Οι συνεργάτες της κορυφαίας εταιρείας στον χώρο της τεχνολογίας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την εκδήλωση τη μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία με την Amadeus, η οποία παρέχει λύσεις που βελτιώνουν την απόδοση της επιχείρησής τους και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων τους.      

“Η δέσμευσή μας στην καινοτομία παίζει κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας και στο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας. Δυο χρόνια έχουν περάσει από το λανσάρισμα του Amadeus Selling Platform Connect και πιστεύουμε ότι αυτό το πάρτι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γιορτάσουμε την επιτυχημένη πορεία και περαιτέρω εξέλιξη της πλατφόρμας, καθώς επίσης και να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας για την αμέριστη και αδιάκοπη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Το χτίσιμο δυνατών και αξιόπιστων σχέσεων με την τοπική ταξιδιωτική βιομηχανία βρίσκεται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας και η παρουσία των συνεργατών μας σε αυτή την εκδήλωση αποτελεί την απόδειξη γι’αυτό”, είπε η κα Εύα Καραμάνου, γενική διευθύντρια της Amadeus σε Ελλάδα και Κύπρο και Αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια Νότιας Ευρώπης.

Το Amadeus Selling Platform Connect αποτελεί την πλατφόρμα κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων επόμενης γενιάς για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη με στόχο να τους προσφέρει προηγμένα και ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία και λύσεις που θα τους επιτρέψουν να υπερέχουν επαγγελματικά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες τους, καθώς επίσης και να τους απαλλάξει από τους περιορισμούς που θέτει η τεχνολογία, επιτρέποντάς τους να αξιοποιούν το πάθος για τη δουλειά τους στο μέγιστο.

“Αυτή η νέα πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τους πελάτες μας, για τους πελάτες μας, μετά από χιλιάδες ώρες έρευνας σε χρήστες, έτσι ώστε η λειτουργία της να συνάδει με τον τρόπο σκέψης των επαγγελματιών του κλάδου. Πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και να αφουγκραζόμαστε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, ούτως ώστε να είμαστε σε θέση να διαμορφώνουμε καλύτερα το μέλλον των ταξιδιών”, πρόσθεσε η κα Καραμάνου, η οποία στη συνέχεια χειροκροτήθηκε από τους εκπροσώπους των κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτορείων, οργανισμών, αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών φορέων, οι οποίοι αντάλλαξαν εμπειρίες, επευφήμησαν τους τυχερούς που κέρδισαν 15 tablets τελευταίας τεχνολογίας και απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά δίπλα στη θάλασσα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024