Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔημιουργία ταξιδιωτικών γραφείων στην Κύπρο, για υποδοχή Κινέζων τουριστών
Κύπρος

Δημιουργία ταξιδιωτικών γραφείων στην Κύπρο, για υποδοχή Κινέζων τουριστών

Ταξιδιωτικοί πράκτορες από την Κίνα επισκέφτηκαν πρόσφατα την Επαρχία Πάφου, επιδεικνύοντας ενεργό ενδιαφέρον να ξεκινήσουν δραστηριοποίηση.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες από την Κίνα επισκέφθηκαν την Επαρχία Πάφου και στο πλαίσιο της επίσκεψής τους είχαν επαφές με τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής -αλλά και με ξενοδοχεία σε άλλες περιοχές της Κύπρου.

Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης δήλωσε ότι ήδη έχουν προχωρήσει σε εγγραφή εταιρειών για τη δημιουργία ταξιδιωτικών γραφείων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, με σκοπό να υποδέχονται τους Κινέζους τουρίστες και να παρέχουν τις σχετικές υπηρεσίες.

“Οι προσπάθειες”, είπε ο κ. Δημητριάδης, “που καταβλήθηκαν στο παρελθόν με επισκέψεις του επιχειρηματικού κόσμου στην Κίνα αρχίζουν να αποδίδουν, ενώ παράλληλα με τις επισκέψεις των τουριστών αναμένεται να αυξηθούν και οι επενδύσεις των Κινέζων στην Κύπρο”.

“Ήδη μεγάλα τουριστικά κρατικά γραφεία της Κίνας” συνέχισε, “μελετούν το ενδεχόμενο να επενδύσουν σε ξενοδοχεία τουριστικά χωριά και άλλες τουριστικές εγκαταστάσεις της Κύπρου, έτσι ώστε να αποκτήσουν άμεσο ενδιαφέρον”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ, το Επιμελητήριο ενθαρρύνει αυτή την προσπάθεια των Κινέζων γιατί με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί σταθερή ζήτηση και ενδιαφέρον αποστολής τουριστών από την Κίνα στην Κύπρο. Πρόσθεσε ακόμη ότι με βάση τα δεδομένα και την εξέλιξη αυτών μέχρι σήμερα θα πρέπει να αναμένεται ότι ο αριθμός των τουριστών που θα επισκέπτονται την Κύπρο στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει μια σημαντική αυξητική τάση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024