Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήBlogtrotters: 65 εκατ. impressions από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες κορυφαίων digital influencers
Προώθηση προορισμού

Blogtrotters: 65 εκατ. impressions από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες κορυφαίων digital influencers

Η πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών για ισχυρούς διαμορφωτές ψηφιακής γνώμης καταγράφει κατακόρυφη άνοδο.

Μέσα από το concept “Greece Beyond the Senses” κορυφαίοι digital influencers του εξωτερικού αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία για ελληνικούς προορισμούς, ανεβάζοντας το Sensometer, το δείκτη που καταγράφει τον αριθμό των social media page impressions, σε 65 εκατομμύρια μόνο για το πρώτο εξάμηνο του έτους.
 
Tον Ιούνιο μόνο, οπότε και το σύνολο των ταξιδιών πραγματοποιήθηκαν σε ελληνικά νησιά, ο αριθμός των social media page impressions άγγιξε τα 37 εκατομμύρια.
 
Μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα των Blogtrotters και χρησιμοποιώντας ως βασικά «εργαλεία» τις πέντε αισθήσεις τους, διακεκριμένοι bloggers, vloggers και Instagrammers καταγράφουν τις δικές τους εμπειρίες σε λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς, μέσα από το μείγμα ψηφιακών καναλιών που διαχειρίζονται.
 
Οι tailor-made ταξιδιωτικές επισκέψεις που σχεδιάζει και η υλοποιεί η Marketing Greece – βάσει του προφίλ του κάθε digital influencer και του κοινού στο οποίο απευθύνεται – συστήνουν την αυθεντική πλευρά της Ελλάδας μέσα από βιωματικές δραστηριότητες. Στόχος είναι ο κάθε επισκέπτης να γνωρίσει και στη συνέχεια να αποτυπώσει την ουσιαστική και ανεπιτήδευτη ομορφιά του κάθε προορισμού.
 
Ως αποτέλεσμα, μαγευτικές εικόνες της Ελλάδας “ταξιδεύουν” σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις εμπειρίες που περιγράφουν οι bloggers και βέβαια μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα των Blogtrotters.
 
Φολέγανδρος, Χανιά, Ίος, Κως, Πάτμος, Ρόδος, Σύμη, Μήλος, Σπέτσες, Ύδρα και Αθήνα είναι μόνο λίγοι από τους προορισμούς που θα επισκεφθούν οι Blogtrotters το επόμενο διάστημα, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της ψηφιακής κοινότητας των Blogtrotters και εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το φωτογραφικό τους λεύκωμα. 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024