Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Mantra Group ανακοίνωσε τα πρώτα Pokemon Go friendly ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία

Το Mantra Group ανακοίνωσε τα πρώτα Pokemon Go friendly ξενοδοχεία

Το Mantra Group ενθαρρύνει με τα καινούρια ξενοδοχεία τους ενδιαφερόμενους να κάνουν μια στάση για Pokemon στο μπαρ του ξενοδοχείου, προσφέροντάς τους δωρεάν θέλγητρα Pokemon Go για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να πιάσουν ένα από τα ψηφιακά πλάσματα.

Το Mantra Group ξεκίνησε τα πρώτα Pokemon Go friendly ξενοδοχεία του κόσμου στο Σύδνεϋ και την Μελβούρνη. Με 125+ ιδιοκτησίες και περισσότερα από 20.000 δωμάτια υπό διαχείριση, το Mantra Group είναι ένας κορυφαίος διαχειριστής ξενοδοχείων και θερέτρων στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ινδονησία και λειτουργεί τρεις γνωστές και αξιόπιστες μάρκες – Peppers, Mantra και BreakFree
 
Το Mantra Group ενθαρρύνει με τα καινούρια ξενοδοχεία τους ενδιαφερόμενους να κάνουν μια στάση για Pokemon στο μπαρ του ξενοδοχείου, προσφέροντάς τους δωρεάν θέλγητρα Pokemon Go για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να πιάσουν ένα από τα ψηφιακά πλάσματα. 
 
Οι χρήστες του παιχνιδιού μπορούν να κάνουν μια στάση για Pokemon στo Mantra 2 Bond Street στο Σύδνεϋ από τις 15:00 το μεσημέρι κάθε Παρασκευή καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου για να παραλάβουν μια δωρεάν μερίδα πατάτες με οποιοδήποτε αναψυκτικό επιλέξουν.
 
Οι χρήστες του Pokemon Go στη Μελβούρνη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραλάβουν ποτά σε προσφορά στο ξενοδοχείο Mantra στην οδό Little Bourke από τις 15:00 το μεσημέρι κάθε Παρασκευή για όλο τον Ιούλιο.
 
Mantra on Little Bourke – Melbourne
 
Από τότε που το Pokemon Go – ένα παιχνίδι βασισμένο στην επαυξημένη πραγματικότητα όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου για να βρούνε και να πιάσουν Pokemon περπατώντας στους δρόμους των πόλεων- ξεκίνησε μόλις δυο εβδομάδες πριν, έχει ήδη περισσότερους καθημερινούς ενεργούς χρήστες από το Twitter, και σύμφωνα με την εταιρεία SimilarWeb, ένας στους πέντε Αυστραλούς χρήστες Android έχει εγκατεστημένο το παιχνίδι αυτό στο κινητό του.
 
Ο εκτελεστικός διευθυντής Marketing και Digital του Mantra Group, Matt Granfield, είπε πως τα δωρεάν θέλγητρα Pokemon Go πρόκειται να ενθαρρύνουν την αναπαραγωγή σημαντικών για το παιχνίδι πλασμάτων, σε δύο από τις ιδιοκτησίες του ομίλου που σχετίζονται με την τεχνολογία.
 
Το δικό μας mantra γνωρίζει τι ενδιαφέρει τους ανθρώπους, και είναι αρκετά προφανές από τη δημοτικότητα του παιχνιδιού ότι το να παίζει κανείς Pokemon Go ενδιαφέρει πολλά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη“, είπε ο Matt.
 
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να βρίσκουμε νέους και πρωτοποριακούς τρόπους για να κάνουμε τα ξενοδοχεία μας εκπληκτικά μέρη για διαμονή, έτσι το να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να πιάσουν μερικά επιπρόσθετα Pokemon κατά τη διαμονή τους ήταν για εμάς παιχνιδάκι.
 
 
Στη φωτογραφία το Mantra 2 Bond Street – Sydney

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024