Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Lesante Blu Exclusive Beach Resort ανοίγει τις πύλες του τον Μάιο του 2017
Ξενοδοχεία

Το Lesante Blu Exclusive Beach Resort ανοίγει τις πύλες του τον Μάιο του 2017

Με προβλεπόμενο κόστος επένδυσης τα 19 εκατομμύρια, το Lesante Blu Exclusive Beach Resort το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 25 στρεμμάτων, είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε προνομιακή θέση με εκπληκτική θέα, πάνω στην ακτή του Νερόμυλου στο Τραγάκι και μόλις 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου.

Τον Μάιο του 2017 ανοίγει τις πύλες του στο κοινό το νέο απόκτημα του ομίλου Lesante Collection ιδιοκτησίας της οικογένειας Φωτείνου Βυθούλκα, Lesante Blu Exclusive Beach Resort, η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στα ξενοδοχειακά δρώμενα της Ζακύνθου από το 1986.
 
Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των ξενοδοχείων πολυτελείας και της εστίασης υψηλή επιπέδου, το όραμα της οικογένειας Φωτείνου Βυθούλκα για ποιοτικές υπηρεσίες συνεχίζεται, παίρνοντας σάρκα και οστά στο μοναδικό adults only- full sea view hotel το οποίο αποτελεί προστιθέμενη αξία στον χώρο του τουρισμού.

 

 
Με προβλεπόμενο κόστος επένδυσης τα 19 εκατομμύρια, το resort το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 25 στρεμμάτων, είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε προνομιακή θέση με εκπληκτική θέα, πάνω στην ακτή του Νερόμυλου στο Τραγάκι και μόλις 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου.
 
Διαθέτει 93 πολυτελή δωμάτια, όλα με θέα θάλασσα, 46 ιδιωτικές πισίνες οι οποίες υπόσχονται να σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, γήπεδο τένις και ελικοδρόμιο.

 

 
Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου καθώς και τα δωμάτια έχουν την σφραγίδα των ιδιοκτητών, ισορροπώντας ανάμεσα στην τελευταία λέξη της πολυτέλειας και το υπερσύγχρονο design.
 
Στα 3 εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου θα απολαύσετε αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις εμπλουτισμένες με gourmet πινελιές, signature cocktails και εμπνευσμένες συνθέσεις ποτών, που θα σας χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο χώρο των γεύσεων.

 

 
Το πλήρως εξοπλισμένο Wellness Spa, ως ο παράδεισος της ηρεμίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, υπόσχεται να σας προσφέρει την απόλυτη αρμονία ψυχικής και σωματικής ευεξίας. 
 
Όπως δήλωσε ο managing director του ομίλου Lesante Collection κ. Διονύσης Βυθούλκας, “Με απόλυτη αφοσίωση στις πολυτελείς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και έμφαση στην λεπτομέρεια, στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την διαμονή στο Lesante Blu Exclusive Beach Resort σε μια μοναδική εμπειρία“.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024