Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟλοκληρώθηκε το ταξίδι του Μ. Καρούμπα στο Αζερμπαϊτζάν στα πλαίσια της εκστρατείας για τη θέση του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων
Γαστρονομία

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Μ. Καρούμπα στο Αζερμπαϊτζάν στα πλαίσια της εκστρατείας για τη θέση του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων

Ο Μίλτος Καρούμπας, καλεσμένος του κυρίου Tahir Amiraslanov, πρόεδρου της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων του Αζερμπαϊτζάν & μέλος της ομάδας του κυρίου Καρούμπα για τις εκλογές, παρουσίασε το πρόγραμμα του στους παριστάμενους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Sheki Palace Hotel για την ανάληψη της θέσης του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του κυρίου Μίλτου Καρούμπα στο Αζερμπαιτζάν, 19 – 21 Ιουλίου 2016, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για την ανάληψη της θέσης του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS.
 
Καλεσμένος του κυρίου Tahir Amiraslanov, προέδρου της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων του Αζερμπαϊτζάν & μέλος της ομάδας του κυρίου Καρούμπα για τις εκλογές, παρουσίασε το πρόγραμμα τους στους παριστάμενους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Sheki Palace Hotel
 
Μεταξύ των παρευρισκόμενων οι κύριοι Akbar Umarov, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων του Ουζμπεκιστάν, Alexander Prokopovich, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ρωσίας, Nikolay Timofeevich, chairman, chebokary association και οι πρέσβεις της Ινδονησίας της Ινδίας και του Ιράν.
 
Στα πλαίσια του ταξιδιού, μαζί με τη συνεργάτιδα και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της προεκλογικής εκστρατείας κυρία Έλενα Ρέππα, συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών γλυκισμάτων που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου στο Shaki.
 
Εκεί με παραδοσιακά γλυκίσματα από τους χορηγούς της εκστρατείας «Ο Κίμων» του κυρίου Γιώργου Σαξιώνη από τη Μυτιλήνη και της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία τους. 
 
Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τα υπέροχα αμυγδαλωτά Μυτιλήνης, το μέλι με γεύση βανίλιας της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, αλλά και τις μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού. 
 
Στο galla αποχαιρετιστήριο δείπνο, οι καλεσμένοι από 14 χώρες δοκίμασαν το παραδοσιακό τοπικό πιλάφι με ρύζι της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, και ελληνικό μπακλαβά από τον κύριο Σαξιώνη. Η βραδιά έκλεισε ελληνικά με το συρτάκι του Ζορμπά το οποίο ένωσε όλα τα έθνη, με την υπόσχεση της επόμενης συνάντησης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων στη Θεσσαλονίκη στις 24-27 Σεπτεμβρίου 2016. 
 
Το ταξίδι αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία από την εταιρεία RATIONAL και τον εκπρόσωπο της κύριο Μάριο Σαββάτη.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024