Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚαθυστερήσεις στις πτήσεις από χθεσινό συναγερμό στο αεροδρόμιο της Γενεύης
Αεροδρόμια

Καθυστερήσεις στις πτήσεις από χθεσινό συναγερμό στο αεροδρόμιο της Γενεύης

Οι αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της Ευρώπης έχουν δημιουργήσει μείζον ζήτημα σε αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες.

Συναγερμός σήμανε χθες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Γενεύης Cointrin μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για την ύπαρξη απειλής, όπως μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πληροφορίες από την τοπική αστυνομία. Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, αστυνομικοί με πυροβόλα όπλα περιπολούσαν στην περιοχή, πραγματοποιούνταν και ενδελεχείς έλεγχοι και στα δύο σημεία εισόδου του αεροδρομίου, ενώ ελέγχονταν και τα οχήματα που άφηναν κόσμο μπροστά στο αεροδρόμιο. Τέλος, λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκαν και στις πτήσεις, οι αρχές του αεροδρομίου ζήτησαν από τους επιβάτες να φτάνουν στο αεροδρόμιο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα από την ώρα της πτήσης τους.

Τελικά, ο συναγερμός που σήμανε στο αεροδρόμιο Cointrin της Γενεύης οφείλετο τελικά σε φάρσα από μία γυναίκα που ήθελε να εμποδίσει τον σύζυγό της από το να ταξιδέψει και τηλεφώνησε στις αρχές του αεροδρομίου, αναφέροντας ότι “άτομο που μετέφερε βόμβα κατευθυνόταν στον γαλλικό τομέα του αεροδρομίου”. Τώρα έχει σχηματιστεί εναντίον της δικογραφία.

“Έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για την παρουσία στο αεροδρόμιο της Γενεύης ατόμου που είχε βόμβα, και μια εισαγγελική έρευνα, η αστυνομία της Γενεύης και οι γαλλικές αρχές εντόπισαν και εξέτασαν το πρόσωπο που έκανε το τηλεφώνημα το οποίο παραδέχτηκε ότι ο συναγερμός ήταν φάρσα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024