Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΞεκινά ο πόλεμος των μηχανών μετα-αναζήτησης: Ενοικιάσεις ξενοδοχείων και αυτοκινήτων μέσω Skyscanner
Τεχνολογία

Ξεκινά ο πόλεμος των μηχανών μετα-αναζήτησης: Ενοικιάσεις ξενοδοχείων και αυτοκινήτων μέσω Skyscanner

Ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας, η Skyscanner είναι πλέον έτοιμη να αντιμετωπίσει ισάξια την αντίπαλό της, Kayak, στις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων.

Η εδραιωμένη στη Βρετανία μηχανή μετα-αναζήτησης Skyscanner εισήγαγε την περασμένη εβδομάδα, τις αναζητήσεις για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ξενοδοχείων στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές της για κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι σήμερα, η εφαρμογή, που φημολογείται ότι έχουν κατεβάσει περισσότεροι από 40 εκατ. χρήστες παγκοσμίως, συμπεριελάμβανε μόνο αεροπορικές κρατήσεις, ενώ είχαν δημιουργηθεί άλλες, αυτόνομες εφαρμογές, για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και κρατήσεις ξενοδοχείων.

Η κίνηση αυτή, φέρνει την εφαρμογή της Skyscanner στο ίδιο επίπεδο με τις αντίστοιχες apps της Kayak.

Η Skyscanner ξεκίνησε με τις αναζητήσεις για ενοικιάσεις αυτοκινήτων μέσω Η/Υ το 2009, όταν και έκλεισε συμφωνία με την CarTrawler για το “back-end” της εφαρμογής. Τώρα αυτό γίνεται εντός της Skyscanner.

Μια σημαντική κίνηση στην αναζήτηση ξενοδοχείων (η Skyscanner είχε προηγουμένως χρησιμοποιήσει τη HotelsCombined) ξεκίνησε όταν αγόρασε τη μηχανή μετα-αναζήτησης ξενοδοχείων Fogg το Σεπτέμβριο του 2013. Αν και έχει αρχίσει να συμπεριλαμβάνει εκδρομές και δραστηριότητες ως μια άλλη σειρά προϊόντων για τους χρήστες, η Kayak δεν έχει ακόμη προσθέσει τη δυνατότητα αυτή σε εφαρμογές της για κινητά.

Ο επικεφαλής Προϊόντων Εφαρμογών της Skyscanner, Balint Orosz, λέει ότι η έναρξη μιας νέας εφαρμογής που θα περιλαμβάνει και τα τρία κύρια προϊόντα έρχεται ως “η εξέλιξη των αναγκών των πελατών μας. Έχουμε ενσωματώσει όλες τις κριτικές και τα σχόλια των χρηστών από την αυτόνομη εφαρμογή μας για τα ξενοδοχεία και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε αυτήν τη νέα, αναβαθμισμένη εφαρμογή, με σκοπό να εξυπηρετήσει όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024