Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςRyanair: Δωρεάν επιλεγμένη θέση στο αεροσκάφος στα παιδιά έως 12 ετών
Αεροπορικές εταιρείες

Ryanair: Δωρεάν επιλεγμένη θέση στο αεροσκάφος στα παιδιά έως 12 ετών

Καθώς το πλήρωμα της Ryanair δεν μπορεί να αλλάξει θέση στους επιβάτες που έχουν ήδη αγοράσει συγκεκριμένη θέση στο αεροσκάφος για να καθίσουν μαζί οικογένειες που δεν επέλεξαν συγκεκριμένη θέση, ο νέος αυτός κανονισμός θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα παραχωρεί δωρεάν επιλεγμένη θέση στο αεροσκάφος στα παιδιά έως 12 ετών, ενώ οι γονείς θα πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούν κράτηση συγκεκριμένης θέσης.

Η Ryanair εντάσσει τον νέο αυτό κανονισμό, προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς λόγω των ιδιαίτερα γεμάτων πτήσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο (με πάνω από 94% πληρότητα) οι γονείς που δεν επιλέγανε συγκεκριμένη θέση στο αεροσκάφος, δημιουργούσανε καθυστερήσεις στην επιβίβαση για τους υπόλοιπους επιβάτες.

Καθώς το πλήρωμα της Ryanair δεν μπορεί να αλλάξει θέση στους επιβάτες που έχουν ήδη αγοράσει συγκεκριμένη θέση στο αεροσκάφος για να καθίσουν μαζί οικογένειες που δεν επέλεξαν συγκεκριμένη θέση, ο νέος αυτός κανονισμός θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και σε ένα ακόμα πιο ευχάριστο ταξίδι.

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε: “H Ryanair, είναι η Νο1 αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για οικογένειες και αυτό το καλοκαίρι προσφέρει μειωμένους ναύλους κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, εξοικονομώντας στους γονείς 4€ σε κάθε πτήση.

Οι οικογένειες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν συγκεκριμένες θέσεις κατά την κράτηση, να κάνουν check-in έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και να ταξιδεύουν με τα παιδιά τους με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη. Ο νέος κανονισμός θα αναβαθμίσει περεταίρω την ταξιδιωτική εμπειρία και θα αποτρέψει την αλλαγή θέσης στο αεροσκάφος για τους πελάτες που έχουν αγοράσει ήδη συγκεκριμένη θέση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024