Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Le Meridien στη Λεμεσό μεταμορφώνεται σε Parklane Luxury Collection Resort & Spa
Ξενοδοχεία

Το Le Meridien στη Λεμεσό μεταμορφώνεται σε Parklane Luxury Collection Resort & Spa

Το Parklane Luxury Collection Resort & Spa υπολογίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του έως το τέλος του 2017. Το ξενοδοχείο θα ενταχθεί στην αλυσίδα Luxury Collection της Starwood Hotels & Resorts (προσεχώς Marriott International).

Το ξενοδοχείο Le Meridien στην Λεμεσό ανακαινίζεται εκ θεμελίων και σχεδιάζεται από το Harrods Design Studio με την επένδυση να ανέρχεται σε 70 εκατ. ευρώ. Υπολογίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του έως το τέλος του 2017. Η νέα του ονομασία θα είναι Parklane Luxury Collection Resort & Spa.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε παραθαλάσσια έκταση 100.000 τ.μ. και θα διαθέδτει 53 σουίτες, οι περισσότερες με δικές τους ιδιωτικές πισίνες και 222 πολυτελή δωμάτια. Θα διαθέτει επίσης ένα συνεδριακό κέντρο 2.000 τ.μ. με μια θεατρική αίθουσα Ballroom, 10 εστιατόρια και μπαρ, 3 εξωτερικές πισίνες, εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό, σπα, παιδικό πάρκο με λίμνη, καθώς και παιδικό εστιατόριο.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Τσεριώτη, διευθύνοντος συμβούλου της L’Union Nationale (Tourism and Sea Resorts) Limited, της εταιρείας που υπέγραψε τη συμφωνια με τη Starwood, “το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε το κορυφαίο, πολυτελές, διεθνών προδιαγραφών θέρετρο στη Κύπρο, όπου οι επισκέπτες θα αγαπούν να παραθερίσουν, θα βιώνουν εξατομικευμένες προσεγμένες υπηρεσίες και θα απολαμβάνουν εκλεκτά γαστρονομικά ταξίδια. Οι 600 συνεργάτες, εμπνευσμένοι από την επιθυμία της εξυπηρέτησης και υποστηριζόμενοι από ένα πρόγραμμα κατάρτισης υψηλού επιπέδου, θα προσφέρουν ποιοτική και φιλική εξυπηρέτηση“.

Το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό από το Νοέμβριο του 2014 έως το Μάρτιο του 2017.
Το Parklane Luxury Collection Resort & Spa υπολογίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του έως το τέλος του 2017. Το ξενοδοχείο θα ενταχθεί στην αλυσίδα Luxury Collection της Starwood Hotels & Resorts (προσεχώς Marriott International).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024