Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦιλοξενία πέντε Γάλλων ταξιδιωτικών bloggers στην Αττική
Προώθηση προορισμού

Φιλοξενία πέντε Γάλλων ταξιδιωτικών bloggers στην Αττική

Το δρομολόγιο-περιήγηση περιλάμβανε σύντομη ξενάγηση, επίσκεψη και φωτογράφιση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνος στο Σούνιο.

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων Τουριστικής Προβολής σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας, προσέφερε ολιγόωρη φιλοξενία 5 Γάλλων ταξιδιωτικών συντακτών σε ηλεκτρονικά μέσα (bloggers), την Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Η Δ/νση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, εκπροσωπούμενη από τις υπαλλήλους κα Μυρτώ Μομφεράτου και κα Μαρία Παντελούς, συνόδευσε τους 5 bloggers και την εκπρόσωπο του ΕΟΤ Γαλλίας, κα Naya Χρονοπούλου σε μία οδική παρουσίαση στην παράκτια ζώνη των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, έως και το Σούνιο. Στη διαδρομή έγινε αναφορά στις θαλάσσιες δραστηριότητες και σπορ, στις μαρίνες, στις ξενοδοχειακές υποδομές και στην άμεση προσβασιμότητα των νησιών του Σαρωνικού.

Το δρομολόγιο-περιήγηση περιλάμβανε σύντομη ξενάγηση, επίσκεψη και φωτογράφιση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνος στο Σούνιο, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους νεαρούς δημοσιογράφους, τόσο ως ιστορικό – πολιτιστικό μνημείο του Ελληνισμού, όσο και ως σύμβολο του θαλάσσιου αττικού τοπίου.

Οι bloggers είχαν επίσης μια σύντομη φιλοξενία και από γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο, δείχνοντας ενθουσιασμό με την ανθρώπινη παρουσία και τα υψηλά standard των χώρων φιλοξενίας. Είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και να ενημερωθούν για τις παροχές και τις τουριστικές υποδομές της ευρύτερης περιοχής. Στο τέλος της επίσκεψης των Γάλλων επισκεπτών τους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και το ψηφιακό προωθητικό υλικό της Περιφέρειας Αττικής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024