Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ βραβευμένος Chef Χρύσανθος Καραμολέγκος στο εστιατόριο 'Barbouni' της Costa Navarino
Γαστρονομία

Ο βραβευμένος Chef Χρύσανθος Καραμολέγκος στο εστιατόριο 'Barbouni' της Costa Navarino

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος είναι από τους πλέον προικισμένους και δημιουργικούς Έλληνες σεφ και η σύμπραξή του με το εστιατόριο 'Barbouni' της Costa Navarino στοχεύει στη δημιουργία υψηλής κουζίνας με έναν τρόπο χαλαρό.

Η Costa Navarino ανακοινώνει ακόμη μία υψηλού επιπέδου συνεργασία στον τομέα της γαστρονομίας, αυτή τη φορά με το βραβευμένο chef Χρύσανθο Καραμολέγκο, στο εστιατόριο “Barbouni” που εστιάζει κυρίως στο φρέσκο ψάρι.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος είναι από τους πλέον προικισμένους και δημιουργικούς Έλληνες σεφ, που έχει διαχρονικά αποδείξει το εύρος του ταλέντου του και την υψηλή ποιότητα της δουλειάς του. Η σύμπραξή του με το εστιατόριο “Barbouni”, το αγαπημένο όλων των επισκεπτών της Costa Navarino στοχεύει στη δημιουργία υψηλής κουζίνας με έναν τρόπο χαλαρό, όπως ταιριάζει σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται μια ανάσα από το κύμα. Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές συνδυάζονται επιδέξια με γεύσεις και υλικά  από όλο τον κόσμο. Κεντρικός άξονας του μενού είναι το φρέσκο ψάρι ενώ οι πρώτες ύλες προέρχονται από τα μποστάνια και τους βοτανόκηπους της Costa Navarino. Υφές και γεύσεις που φαινομενικά “κοντράρουν”, όπως οι σαρδέλες τεμπούρα με βινεγκρέτ σύκου και γλυκολέμονο, ή η μεσσηνιακή σφέλα συνδυασμένη με μαρμελάδα τομάτας και λεμονιού, μετουσιώνονται από τον chef Καραμολέγκο σε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

“Η προσδοκία μας είναι οι παραδοσιακές τοπικές συνταγές να αναδειχθούν σε ένα ξεχωριστό γαστριμαργικό ταξίδι για τους επισκέπτες μας”, δήλωσε ο chef με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία.

Ο Executive General Director των δύο ξενοδοχείων της Costa Navarino κ. Α. Δωροθέου, δήλωσε σχετικά: “Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε τον Chef Χρύσανθο Καραμολέγκο στην οικογένεια της Costa Navarino με τη βεβαιότητα ότι, με το εξαιρετικό του ταλέντο αλλά και το πάθος που τον διακρίνει σε ό,τι κάνει, θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το ‘Barbouni’ και τη δημιουργική κουζίνα του. Το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας αποτελεί για εμάς σταθερό, διαχρονικό στόχο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024