Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑτύχημα στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι
Αερομεταφορές

Ατύχημα στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Άσχημη και απότομη προσγείωση είχε αεροπλάνο της Emirates στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι προερχόμενο από την Ινδία. Νεκρός ένας πυροσβέστης κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της προκλιθείσας πυρκαγιάς.

Καπνοί βγήκαν από αεροπλάνο της Emirates της πτήσης EK 521 που προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι πριν λίγες ώρες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση σε όλες τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο.
 
Το αεροπλάνο, που προσγειώθηκε πάρα πολύ άσχημα και ουσιαστικά χτύπησε στο έδαφος προερχόταν, από την πόλη Thiruvananthapuram της επαρχίας Κεράλα της Ινδίας, με προορισμό το Ντουμπάι. 
 
Καθόλη τη πτήση του το αεροπλάνο δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, παρά μόνο τη στιγμή της προσγείωσης χτύπησε πάρα πολύ δυνατά στο έδαφος.
 
Υπήρχαν 275 επιβάτες και πλήρωμα μέσα στο αεροπλάνο. Βασική μας προτεραιότητα τώρα είναι η ασφάλεια και η ευημερία όλων των εμπλεκομένων“, δήλωσε ένας υπεύθυνος από την Emirates.

Το περιστατικό προκάλεσε προσωρινή διακοπή των πτήσεων από και προς τον αερολιμένα του Ντουμπάι.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024